Handschoenen voor snowboarden en skiën SNB GL 500 zwart

€2500

We hebben deze handschoenen ontwikkeld voor skiërs en snowboarders die graag betaalbare, waterdichte handschoenen willen

Soepele handschoenen die goed isoleren tegen de kou en waarmee je tegelijk de vingers nog goed kunt bewegen.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Sterk

Sterk

Het gebruikte materiaal is slijt- en scheurvast en trekbestendig

Warmte

Warmte

Voor temperaturen tot -4°C, afhankelijk van hoe gevoelig je bent voor kou.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Waterdicht materiaal en membraan

Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid

Soepele, synthetische materialen

Stevigheid

Stevigheid

Handpalm met polyurethaan coating

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Ontwikkeld om te dragen onder de mouw van je jas

Grip

Grip

Inzetstukken in silicone

TECHNISCHE INFORMATIE

Kan ik de milieu-impact van de artikelen vergelijken?

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe:
Bekijk al onze duurzame engagementen op http://developpement-durable.decathlon.com/

Hoe kan ik er zeker van zijn dat de handschoenen waterdicht zijn?

Deze handschoenen zijn gemaakt van waterdichte en ademende materialen. Om te voorkomen dat water binnendringt via de naden, brachten we tussen buitenstof en wattering een laag aan die we insert noemen. Die laatste is volkomen waterdicht zodat er geen water binnen kan. In erg vochtige omstandigheden kunnen de handschoenen verzadigd raken van vocht, vooral wanneer de waterafstotende prestaties na verloop van tijd afnemen, maar je handen blijven steeds beschermd tegen sneeuw.

Waarom is dit artikel waterafstotend?

Een waterafstotende stof laat druppels zo over het oppervlak rollen, dankzij een behandeling op de buitenkant van de stof. De stof slorpt geen water op en het kledingstuk blijft licht en warm. Let wel, deze behandeling moet je geregeld herhalen tijdens de hele levensduur van het artikel, gemiddeld om de 2 tot 3 wasbeurten. In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Al onze waterdichte broeken voor snowboarden kregen een waterafstotende behandeling.

Hoe wordt voorkomen dat ik de handschoenen verlies op de skilift?

Dankzij de elastische polslussen kun je de handschoenen uittrekken op de lift, zonder gevaar dat je ze verliest.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 87.5% Polyamide, 12.5% Elastaan Hoofdvoering 100% Polyester Handpalm 100% Polyamide Garnering 100% Polyester Manchet 100% Polyamide Inzetstuk 83.7% Polyester, 14% Katoen, 2.3% Viscose Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur liggend bewaren en plooien vermijden, die kunnen de coating of het membraan van de stof beschadigen. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge, geventileerde plek.

TESTS

Alle snowboardproducten van Dreamscape worden getest in de echte omstandigheden waarvoor ze worden gemaakt: bij sneeuwval, in koud weer, en in alle andere omstandigheden waar je tijdens het snowboarden (of skiën) mee te maken krijgt. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Goedgekeurd door

Bevlogen snowboarders en skiërs. Wil jij ook deel uitmaken van ons testersteam? Neem dan snel contact op via decathlon.com!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord