Hardloopschoenen met carbonplaat dames KD900X wit

€15000
Ref. : 8644961

Onze ontwikkelaars bedachten deze dynamische, lichte en slijtvaste hardloopschoen waarmee je goed kan presteren tijdens trainingen en wedstrijden.

Op zoek naar schoenen die je helpen je grenzen verleggen? Dankzij het Pebax®-schuim en de carbonplaat biedt de KD900X een ongelooflijke energieteruggave, voor meer snelheid en betere prestaties.

Kleur: Sneeuwwit / Fluo limoengroen

  • 37 Niet online beschikbaar
  • 38 Niet online beschikbaar
  • 39 Niet online beschikbaar
  • 40 Niet online beschikbaar
  • 41 Niet online beschikbaar
  • 42 Niet online beschikbaar

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Energieteruggave

Geweldige energieteruggave, dankzij het pebax® Arkema-schuim en de carbonplaat.

Lichtgewicht

Het lichte gewicht zorgt voor 30% van de veerkracht. Slechts 182 g in maat 38.

Grip

Antislip op een vochtige ondergrond, dankzij de zooltextuur en het profiel.

Technische informatie

DE SNELSTE HARDLOOPSCHOEN DIE DECATHLON OOIT ONTWIKKELDE

Om deze schoen te maken, sloegen we de handen ineen met de beste interne en externe partners. Voor het schuim deden we een beroep op Arkema, een referentie uit de Franse chemiesector. Uit dat verbond ontstond het VFOAM-schuim in Pebax®-materiaal, dat 20% dynamischer is dan dat van klassieke schoenen. De carbonplaat ontwikkelden we zelf, in samenwerking met onze innovatieafdeling. De combinatie van het schuim en de carbonplaat resulteert in 75% energieteruggave, zoals een springveer.

PERFORMANT EN SLIJTVAST

Met de KD900X hoef je niet langer te kiezen tussen prestatievermogen en slijtvastheid! Bij de schoenen van Kiprun zit slijtvastheid in het DNA. Tijdens de ontwikkeling van de KD900X ging er extra aandacht naar de 'kilometergarantie' die de schoenen bieden. Ze zijn getest door veeleisende hardlopers. Een van onze testers legde zelfs 1500 km af met deze schoenen!

LICHT OM BETER TE PRESTEREN

R&D-studies toonden aan dat een lichtere schoen de hardloopprestaties kan verbeteren dankzij meer energiebesparing. Bij de ontwikkeling van de KIPRUN KD900X deden we geen enkele toegeving op het vlak van comfort en slijtvastheid. We kozen voor lichtere materialen en optimaliseerden het zoolontwerp. Het resultaat: de KIPRUN KD900X weegt 182 g per schoen in maat 38.

DROP

De drop van de schoen bedraagt 8 mm.

GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR ONZE ATLEET YOANN

Tijdens de halve marathon van Rijsel, op 20 maart 2022, liep Yoann een nieuw persoonlijk record van 1 u 02' 17" met de KD900X. Een topprestatie, tijdens een officiële wedstrijd bovendien. Wat Yoann vooral beviel, was het lichte gewicht en de uitstekende slipvastheid, vooral op een natte ondergrond en in bochten met dennennaalden. Met deze schoenen zet je krachtig af.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Buitenzool van 65% Polyether Blok Amide, 25% Synthetisch rubber, 10% Koolstof Bovenwerk van de schoen 80% Polyester, 20% Polyurethaan Voering en sok 100% Polyester

TESTS

De KD900X is getest op intensief gebruik, door 20 heel veeleisende testers, tijdens lange en korte intervaltrainingen. De energieteruggave van de schoen en de slijtvastheid vielen daarbij bijzonder in de smaak. De KD900X blijft presteren, tot wel 1000 km.

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door Yoann Kowal, die er op 20 maart 2022 zijn persoonlijk record mee liep tijdens de halve marathon van Rijsel, 1 u 02' 17"! Meteen ook een record voor de KD900X tijdens een officiële wedstrijd. Wat Yoann vooral beviel, was het lichte gewicht en de uitstekende slipvastheid, vooral op een natte ondergrond en in bochten met dennennaalden. Met deze schoenen zet je krachtig af.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas. In de open lucht laten drogen.

Over de ontwikkeling

HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X

Kiprun kd900x

DE SNELSTE HARDLOOPSCHOEN DIE DECATHLON OOIT ONTWIKKELDE.
Om dit huzarenstukje waar te maken, sloegen we de handen in elkaar met de beste interne en externe partners. Voor het schuim deden we een beroep op Arkema, een referentie uit de Franse chemiesector. Uit dat verbond ontstond een Pebax® VFOAM-schuim dat 20% meer dynamisch is dan het schuim van traditionele hardloopschoenen.
De carbonplaat ontwikkelden we in eigen huis, in samenwerking met onze innovatie afdeling. De combo van schuim en carbonplaat leidt tot 75% energieteruggave, naar het voorbeeld van een springveer.

HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X

Stephane

Productingenieur

Met de KD900X hoef je niet langer te kiezen tussen prestaties en duurzaamheid!
Bij Kiprun zit duurzaamheid in de genen. Tijdens de ontwikkeling van de KD900X,
ging extra aandacht naar de 'kilometergarantie' die de schoenen bieden.
Ze zijn getest door veeleisende hardlopers. Een van onze testers rende er zelfs 1500 km mee!

HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X

HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X

HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X

Ontwikkeld door onze teams

ontwerp KD90XX
HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X
HARDLOOPSCHOENEN KIPRUN KD900X
KD900X IN DE KIJKER
Yoann Kowal KD900X
K900X KIPRUN
KD900X wit KIPRUN
K900X

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord