Sweater voor hardlopen heren Run Warm+ leigrijs

€2000

We hebben deze hardloopsweater ontwikkeld voor heren die met een gematigd tempo hardlopen bij koud weer.

Deze comfortabele en warme hardloopsweater is onmisbaar als je gaat joggen bij koud weer. De opstaande kraag beschermt je tegen de kou en de verluchtingsinzetten onder de armen houden je droog.

Vraag & Antwoord

Kleur:

LICHTGRIJS

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warme hoofdstof, ideaal voor je runs bij koud weer.

Ademend vermogen

Met verluchting voor een goede luchtcirculatie en afvoer van de transpiratie.

zakken

Klein ritszakje achteraan, voor je zakdoek of sleutels.

Zachtheid

Zachte en comfortabele stof.

AFBEELDINGEN

Sweater voor hardlopen heren Run Warm+ leigrijs

TECHNISCHE INFORMATIE

Combinatie van natuurlijke en synthetische vezels

We hebben gekozen voor een hybridestof om je te beschermen op al je runs bij koud weer: een combinatie van natuurlijke vezels om de transpiratie te absorberen, en synthetische vezels om ze af te voeren. De Lyocell-vezels die voor dit kledingstuk gebruikt zijn, zijn van natuurlijke oorsprong: ze zijn gemaakt op basis van houtpulp. Ze zorgen ook voor een heel zacht resultaat.

Een warme en transpiratieafvoerende hardloopsweater

Tijdens het hardlopen wek je warmte op en ga je zweten ... ook in de winter. Het is dan perfect mogelijk dat je het na een paar minuten zelfs té warm hebt, ook al is het koud buiten. Om ongehinderd te blijven hardlopen, hebben we een luchtig, ademend materiaal voorzien onder de armen en opzij. Zo kan de lucht vlot circuleren en wordt overtollige lichaamswarmte afgevoerd tijdens al je runs.

Opstaande kraag en duimopeningen, voor een echt coconeffect

In de winter heb je het vaak de eerste kilometer het koudst. Je stapt je warme huis uit om de kou in te duiken, terwijl je lichaam meestal nog niet op temperatuur is. Met de Run Warm+-hardloopsweater kan je de handige duimopeningen in de polsmoffen gebruiken om je handen te beschermen. En de kraag kan je rechtop zetten. Zodra je het warm genoeg hebt, kan je de polsmoffen weer opstropen. En heb je het dan nog te warm, rol de kraag dan op.

Rechte fit

We hebben gekozen voor een rechte fit die je de nodige bewegingsvrijheid biedt terwijl je loopt, en om te vermijden dat de sweater omhoogkruipt tijdens het hardlopen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Om de vorming van geurtjes tegen te gaan, raden we je aan: - ofwel om je hardloopkleren gewoon aan de lucht te laten drogen meteen na je run - ofwel om ze meteen in de wasmachine te stoppen

TESTS

Deze hardloopsweater is onderworpen aan een hele serie was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid te garanderen. Door die tests kunnen we bevestigen dat het artikel aan onze kwaliteitseisen voldoet.

Goedgekeurd door

Dit artikel is getest en goedgekeurd door een representatieve steekproef van heren, in stilstand en beweging.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten