Hengel voor kunstaasvissen Catana EX SPIN 210ML 7-21 g

€4500
Artikelcode : X8407743 8407743

Ontworpen voor: wie op roofvissen vist in zoet water.

Catana EX De Catana Spinning EX is de vernieuwde en verbeterde versie van de Catana Spinning DX. De blank werd gewijzigd en komt perfect overeen met het werpgewicht dat erop aangegeven staat.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 0
Niet in voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Actie van de hengel

Erg veelzijdig door de progressieve actie en samenstelling.

Actie van de hengel

Gevoeligheid

Met de hengel kun je goed aanbeten van de kleinste visjes detecteren.

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

- Lengte: 2,10 m - Transportlengte: 108 cm - Aantal delen: 2 - Gewicht: 138 g - Aantal geleideogen: 7 - Werpgewicht: 7 g - 21 g - Blank: XT40 & GEOFIBRE - Molenhouder: SEA GUIDE XSS - Geleideogen: roestvrij staal - Handdeel: kurk - Verpakking: stoffen tas

CATANA EX SPIN

Catana EX De Catana Spinning EX is de vernieuwde en verbeterde versie van de Catana Spinning DX. De blank werd gewijzigd en komt perfect overeen met het werpgewicht dat erop aangegeven staat. Het nieuwe design oogt modern en opvallend, vooral door de nieuwe Seaguide XSS molenhouder en de Vibraspot-technologie. De serie Catana werd zo opgebouwd dat er een hengel is voor elke vistechniek, dankzij de gevarieerde modellen. Daarom is de actie eerder progressief.

Geofibre

Geofibre is een materiaal dat wordt gebruikt voor onze instaphengels en hengels uit het middensegment. Het verleent de hengel een uitzonderlijke stijfheid en maakt hem ongelooflijk goed bestand tegen trekken en samendrukken.

XT carbon

XT carbon wordt gebruikt op alle hengels van Shimano. Telkens wanneer je XT ziet staan, gevolgd door een getal, bijvoorbeeld XT100, duidt dat op het tonnage van de gebruikte carbonvezels en wil dat zeggen dat de hengel bestand is tegen een bepaalde omgeving. Wanneer verschillende soorten carbon werden gebruikt, staan er twee getallen die overeenstemmen met de twee soorten carbon (bijv.: XT60/40).

OVERIGE INFORMATIE

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet gebruiken dicht bij stroombronnen of bij onweer.

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard