PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Gaat makkelijk in de bodem dankzij het schroefvormige uiteinde.

Stabiliteit

De stevig gebouwde steun is erg stabiel.

Veelzijdigheid

Door de universele schroefdraad geschikt voor een buzzbar, beetverklikker enz.

Camouflage

In natuurlijke kleuren om volledig op te gaan in de omgeving.

Stevigheid

Schroefdraad in messing voor meer duurzaamheid.

TECHNISCHE INFORMATIE

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

- 100% aluminium
- Maat instelbaar van 50 tot 80 cm
- Schroefvormig uiteinde
- Universele schroefdraad
- Diameter: 2 cm
- Schroefdraad in messing
- Per stuk verkocht
- Met hulpstuk om je grondpen in de grond te planten (stop het in de hiervoor voorziene opening zodat je meer kracht kunt zetten als je de grondpen in de grond plant)

Waarom met grondpennen hengelen?

Een grondpen is de eenvoudigste en voordeligste hengelsteun.
Het belangrijkste voordeel is dat ze weinig plaats inneemt en dus perfect is voor korte sessies met 1 tot 2 hengels. Als je een set grondpennen van verschillende grootte hebt, ben je goed uitgerust voor tal van omstandigheden.
Op harde oevers zul je merken dat grondpennen hun grenzen hebben, terwijl een hengelsteun op elke ondergrond kan geplaatst worden en je er de hengels in verschillende posities mee kunt plaatsen.

Je hengels goed plaatsen.

Met grondpennen kun je je hengel in de as van je lijn plaatsen zodat je aanbeten beter ziet. Met een hengelsteun is het uiteraard moeilijker om elke hengel in de as van de lijn te houden.
Bovendien moet je je hengels goed richten, afhankelijk van de visstek: laag, horizontaal of hoog. Door je hengels van elkaar gescheiden te houden met buzzbars voor 2 hengels kun je de richting gemakkelijker aanpassen aan je visspot.

Je hengels goed richten: met het topeinde naar boven of naar beneden? (1)

Horizontale positie: dit is de natuurlijke positie van je hengels. Ze is geschikt voor de meeste omstandigheden als je op middellange afstand in afgesloten water zonder obstakels hengelt.
Lage positie of met het topeinde in het water: deze positie heeft als voordeel dat je lijn minder opvalt op de bodem. Kies voor deze positie als je in water met een zuivere bodem vist. Als er stevige wind staat, kun je in deze positie ook vermijden dat de wind in je hengel slaat.

Je hengels goed richten: met het topeinde naar boven of naar beneden? (2)

Hoge positie: als er obstakels zijn tussen je post en je visspot, dan moet je je hoofdlijn hoger houden. Hiervoor moet je je hengels naar de hemel richten. Als je op erg lange afstand vist, zoals op meren, dan heb je een beter contact met de montage en vermijd je obstakels die je niet zou gezien hebben.
In rivieren of stromen kies je best voor een hoge positie om te vermijden dat je lijn door de stroming wordt meegenomen en je montage verschuift.

Garantie

2 jaar

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten