Hengelsteun karpervissen Carp stick 90/160

€1000
Ref. : 8325517

Voor karpervissers die een bankstick als hengelsteun willen.

Gaat makkelijk in de bodem dankzij het schroefvormige uiteinde. Door de universele schroefdraad geschikt voor een buzzerbar, beetmelder enz.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar

Beschikbaar in de winkel

Meer weten over ons

Onze diensten:

  • Gratis afhaling in de winkel
  • Gratis levering
  • Gratis retour tot 365 dagen na aankoop
  • Minimum 2 jaar garantie

Productvoordelen

Gebruiksgemak

Gaat makkelijk in de bodem dankzij het schroefvormige uiteinde.

Stabiliteit

Goed stabiel dankzij zijn dikte.

Veelzijdigheid

Door de universele schroefdraad geschikt voor een buzzerbar, beetmelder enz.

Camouflage

Natuurlijke kleur om volledig op te gaan in de omgeving.

Stevigheid

Schroefdraad in messing.

Technische informatie

TECHNISCHE KENMERKEN

- 100% aluminium
- Verstelbaar van 90 tot 160 cm
- Schroefvormig uiteinde
- Diameter: 2 cm
- Schroefdraad in messing
- Per stuk verkocht
- Met hulpstuk om je bankstick in de grond te planten (stop het in de hiervoor voorziene opening zodat je meer kracht kunt zetten als je de bankstick in de grond plant)

Waarom vissen met banksticks?

Een bankstick is de eenvoudigste en voordeligste hengelsteun.
Zijn belangrijkste voordeel is dat hij weinig plek inneemt en dus perfect is voor korte sessies met 1 of 2 hengels. Als je een set van verschillende maten hebt, ben je goed uitgerust voor tal van omstandigheden.

Op harde oevers zul je merken dat banksticks hun grenzen hebben, terwijl een rodpod op elke type bodem te installeren is en je er de hengels in verschillende posities mee kan plaatsen.

Je hengels goed plaatsen.

Met een bankstick kan je de hengel in het verlengde van je lijn plaatsen zodat je aanbeten beter ziet. Met een rodpod is het uiteraard moeilijker om elke hengel precies in het verlengde van zijn lijn te houden.

Bovendien moet je je hengels goed oriënteren, afhankelijk van je visstek: met de toppen naar beneden wijzend, recht vooruit of met de toppen omhoog. Door je hengels te scheiden met buzzerbars voor 2 hengels kun je die richting gemakkelijker aanpassen aan je visstek.

Je hengels goed plaatsen: toppen omhoog of naar beneden wijzend? (1)

Horizontaal: de natuurlijke positie van je hengel. Geschikt voor de meeste omstandigheden waarbij je vist op gemiddelde afstand in water zonder obstakels.

Met de top laag of onder water: het voordeel van die positie is dat je lijn discreter op de bodem ligt. Geef de voorkeur aan die positie in water met een schone bodem. Bij hevige wind beschermt deze positie je lijn tegen wegwaaien.

Je hengels goed plaatsen: toppen omhoog of naar beneden wijzend? (2)

Toppen omhoog: als er obstakels zijn tussen de plaats waar je zit en je visstek moet je hoofdlijn verder reiken. Daarvoor richt je dus je hengels met de toppen omhoog. Als je over heel grote afstand vist, bijvoorbeeld in een meer, heb je op die manier een beter contact met je montage en vermijd je obstakels die je niet had gezien.

In rivieren en stromen geef je de voorkeur aan die positie om te vermijden dat je montage wordt meegenomen door de stroming.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Metalen structuur 100% Aluminium Chassis 100% Polyamide

Gebruikersbeoordelingen

Vraag & antwoord