Short voor cardiofitness heren 120 milieuvriendelijk grijs/blauw print

€1000

Voor wie (opnieuw) begint te fitnessen.

De rekbare stof biedt je veel bewegingsvrijheid. Rekbaar inzetstuk aan het kruis voor een goede verluchting. De twee ritszakken zijn nog een extra troef.

Vraag & Antwoord

Kleur:

GRIJS

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

360°-concept om vrij te bewegen. Speciaal ontwikkeld model, design en stof.

Zweetafvoer

Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Ecodesign

Gemaakt van gerecycleerd polyester uit respect voor onze planeet.

Ventilatie

Luchtige stof aan het kruis om de transpiratie beter af te voeren.

TECHNISCHE INFORMATIE

Short voor fitness, hardloopshort: wat is het verschil?

Als je fitnest, beweeg je in alle richtingen, 360° in het rond. Je hebt dus een short met de juiste lengte nodig zodat je billen bedekt blijven als je je bukt of een squat uitvoert. Maar dat geldt ook als je je been optilt of lunges doet; de stoffen moeten rekbaar en ademend zijn om elke beweging te volgen en de transpiratie af te voeren. Al onze artikelen zijn ontwikkeld om te beantwoorden aan die specifieke behoeftes die anders zijn dan die bij hardlopen!

Het 360°-concept: jij beweegt en je outfit beweegt mee!

Een voorbeeld? Al onze T-shirts hebben een aangepaste snit zodat je niet met de buik bloot staat als je de armen optilt, al onze shorts zijn zo gemaakt dat je ongehinderd in alle richtingen kan bewegen. Ons R&D-lab selecteert de beste materialen om perfect te voldoen aan jullie verwachtingen. Het resultaat? De juiste materialen en de ultieme fitnesslook! Dat is het 360°-concept: technisch vernuft om met meer plezier te sporten.

Worden de producten voor verkoop getest?

"Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test''.
En daarna? Is dat alles?
Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!"

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten