Herenslippers Slap 590 zwart

€1800

Onze surfende ontwikkelaars hebben deze slippers ontworpen, om voor en na het watersporten op rond te lopen. Ze passen aan ieders voet!

Deze slippers zitten erg comfortabel: de wreefband is verstelbaar met klittenband en de zool biedt een goed compromis van demping en stevigheid.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

De wreefband is verstelbaar en dus perfect aan te passen aan je voet.

Irritatiewerend

Zonder stukje tussen de tenen voor meer comfort.

Stevigheid

Zool in twee lagen, beter bestand tegen slijtage.

TECHNISCHE INFORMATIE

SURFERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfers. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool van zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: ze bieden essentiële bescherming voor je voetzolen, zijn eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en ze gaan vooral heel makkelijk aan en uit, zelfs met natte voeten en met je handen vol surfmateriaal.

ONTWIKKELING

Bij OLAIAN laten we ons bij de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfers, zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Olaian is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

GEBRUIK

Deze slippers zijn geschikt om regelmatig te dragen, door surfers die iets verder moeten lopen naar hun surfspot en over lastig terrein: afstand max. 5 km per dag, geschikt voor oneffen terrein, diverse ondergronden.

TEST IN DE PRAKTIJK

Product getest door onze teams, in samenwerking met externe testpersonen en in echte gebruiksomstandigheden.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Zool van 100% Thermoplastische polyethyleen Buitenkant van 54% Polyurethaan, 32% Polyester, 14% Polyamide Binnenkant van 100% Thermoplastische polyethyleen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord