Herlaadbare camping lantaarn BL 200 lumen blauw

€2500

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze lantaarn om comfortabel 4 personen te verlichten. Voor in de tent of buiten, op de camping of bij wildkamperen.

Onze motivatie? De ideale camping lantaarn ontwikkelen voor een algemene verlichting in de natuur. Erg krachtig (200 lumen), biedt autonomie, is stevig en kan zelfs tegen de regen.

Vraag & Antwoord

Kleur:

BLAUW

PRODUCTVOORDELEN

Vermogen

3 standen: 15 (rood)/ 100 / 200 lumen. 360° diffusor voor optimale verlichting

Autonomie

7 u op de hoogste stand (200 lumen) Herlaadbare batterij Batterij-indicator

Gebruiksgemak

Gemakkelijk op te hangen met de haak Gewoon draaien om van stand te wisselen

Compactheid

Diameter: 11 cm Hoogte: 15,3 cm Gewicht: 310 g

Ondoordringbaarheid

Beschermingsgraad IPX4: bestand tegen regen in alle omstandigheden

TECHNISCHE INFORMATIE

LICHTDUUR

STAND 1 (ROOD): 15 LUMEN | 28 UUR
STAND 2: 100 LUMEN | 17 UUR
STAND 3: 200 LUMEN | 7 UUR

Type voeding

De batterij van de lantaarn is herlaadbaar dankzij een micro USB-poort. Je kunt de lamp opladen via: een stopcontact, een sigarettenaansteker in de auto of eender welke standaard USB-poort (ook van zonnepanelen).
De micro USB-laadkabel zit bij de lantaarn. Een netadapter is echter niet meegeleverd, maar je kunt bijvoorbeeld de adapter van je smartphone gebruiken.

OPLAADTIJD

Reken op 3u40 om de lamp volledig op te laden via een stopcontact van 220 V. De batterij-indicator geeft het laadniveau aan.

GEBRUIKSGEMAK

Onze teams bedachten een systeem om de lantaarn in te schakelen door eraan te draaien, om zo te vermijden dat ze onbedoeld aan gaat in je rugzak. En hierdoor kan je de lantaarn ook heel gemakkelijk aandoen in het pikdonker.
Het rode licht is zachter, minder agressief en minder verblindend voor de ogen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plaats, vergeet niet de batterij volledig te ontladen en herladen als je de lantaarn lange tijd niet gebruikt.

Goedgekeurd door

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk. Die worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere kampeerders, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Jura, Auvergne... we zoeken zoveel mogelijk omgevingen op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten