Herlaadbare hoofdlamp voor wandel- en trektochten 100 USB blauw

€1200

Ons team van fervente wandelaars ontwikkelde deze hoofdlamp om je bij te lichten op gemakkelijke paden, op je kampeerplek of in een berghut.

De hoofdlamp TREK 100 USB is een upgrade van de ONNIGHT 100. Ze is 50% krachtiger, oplaadbaar via USB en eenvoudig, veelzijdig en comfortabel. De soepele behuizing beschermt tegen schokken en water.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Nacht Blauw / Storm blauw

PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

Brede straal (120 lm), bereik van 25m. Perfect voor hiken en wildkamperen.

Autonomie

17 u. in ecostand 4 u. in krachtige stand herlaadbaar via micro-USB

Sterk

Spatwaterdicht (IPX4) en schokvast

Veelzijdigheid

3 verlichtingsstanden: rood, wit spaarstand, wit krachtig

Compactheid

In één stuk, past gemakkelijk in een zak of rugzak

Lichtheid

72 gram.

Gebruiksgemak

Eén enkele knop, die je gemakkelijk kunt bedienen met handschoenen aan

AFBEELDINGEN

Herlaadbare hoofdlamp voor wandel- en trektochten 100 USB blauw
Herlaadbare hoofdlamp voor wandel- en trektochten 100 USB blauw
Herlaadbare hoofdlamp voor wandel- en trektochten 100 USB blauw

TECHNISCHE INFORMATIE

VERLICHTINGSSTANDEN

De hoofdlamp TREK 100 USB heeft 3 verschillende standen, aangepast aan elke situatie: Vast rood licht als discrete verlichting in een berghut of om je nachtzicht te behouden. Spaarstand voor tijdens het lopen of om je kampeerplek te verlichten. Krachtig schijnen om een oneffen pad te verlichten.

BATTERIJTYPE

Lithium-ion batterij van 1150 mAh, oplaadbaar via micro-USB-kabel (meegeleverd) en compatibel met externe opladers en de zonnepaneeltjes van FORCLAZ. Oplaadtijd: 2,5 tot 3 uur.

LICHTSTRAAL

Met de brede straal van de TREK 100 kan je het licht heel gelijkmatig spreiden. Zo zie je perfect voor en naast je

VERLICHTINGSTECHNOLOGIE

Klassieke ledverlichting: de lichtsterkte neemt af naarmate de batterijen leeglopen, zodat de zaklamp langer licht kan geven.

SAMENSTELLING

Gemaakt uit één stuk om zo compact mogelijk te zijn. De soepele behuizing in SEBS beschermt de lamp tegen schokken en tegen de regen.
De schakelaar van de TREK 100 USB is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk kunt bedienen met wanten aan en dat de lamp niet onnodig aanspringt in je tas.

GEWICHT

72 gram.

AFMETINGEN (lxhxd)

55 x 39 x 31 mm (uitgezonderd hoofdband)

HOOFDBAND

Afneembare en wasbare hoofdband. Samenstelling: 70% polyester en 30% natuurrubber, voor een maximaal comfort. De twee symmetrische verstelgespen vergemakkelijken het aanspannen. De hoofdlamp TREK 100 USB past zich aan elk hoofd aan, van kind tot volwassene, en past probleemloos op een berghelm.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Laad de batterij volledig opnieuw op wanneer de lamp lange tijd werd opgeborgen (om de 6 maanden). Opbergen beschermd tegen zonlicht en vocht

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Bij FORCLAZ testen we de producten in de bergen. Die tests worden geleid en omkaderd door een team van testingenieurs uit ons O&O-center. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en alle teams aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die gebruikers optimale tevredenheid moeten bieden

Goedgekeurd door

Onze gepassioneerde klanten die we aanwerven via ons platform DECATHLON Creation test: Sluit je aan op https://testproduit.decathlon.fr

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten