Herlaadbare kampeerlantaarn met dynamo 50 lumen BL 50

€1500

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde deze lamp om comfortabel twee personen te verlichten. Voor in de tent of buiten, op de camping of bij wildkamperen.

Onze motivatie? Je garanderen dat je nooit zonder licht zit, dankzij deze lamp die op te laden is via usb-poort. En zelfs bij een lege batterij werkt de lamp nog dankzij een dynamosysteem.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ROOD

PRODUCTVOORDELEN

Vermogen

3 standen: 10 lumen (rood) - 25 lumen - 50 lumen | Verlicht 1 tot 2 personen

Autonomie

5 u aan 50 lm | 11 u aan 25 lm | 6 u aan 10 lm | Oplaadbaar via usb of dynamo

Gebruiksgemak

Geïntegreerd haakje voor eenvoudig ophangen | Knop om van stand te wisselen

Compactheid

Zeer compact | De lamp is 9,8 cm hoog en heeft een diameter van 9 cm

Waterdichtheid

Beschermingsgraad IPX4: bestand tegen regen in alle omstandigheden

Gewicht

Gewicht: 159 g

TECHNISCHE INFORMATIE

VOEDING

Batterij van 500 milliampère.
De batterij van de lamp is herlaadbaar dankzij een micro usb-poort. Je kunt de lamp opladen via: een stopcontact, een sigarettenaansteker in de auto of eender welke standaard usb-poort (ook van zonnepanelen).
De micro usb-laadkabel zit bij de lamp. Een netadapter is niet meegeleverd, maar je kunt bijvoorbeeld de adapter van je smartphone gebruiken.

LAADTIJD

Reken op drie uur om de lamp volledig op te laden via een stopcontact van 220 V. Een rood lichtje geeft aan dat het opladen gestart is, een groen lichtje betekent dat de lamp helemaal opgeladen is.
Voor het dynamosysteem: de dynamo één minuut draaien = vier minuten licht.
Een stroomonderbreker beveiligt de batterij boven zijn maximale capaciteit.

COMFORT

Voor je visueel comfort beschikt deze lamp over een elektronisch systeem om de lichtsterkte te regelen. Dit betekent dat je steeds dezelfde lichtsterkte geniet, ongeacht de resterende autonomie van de batterij.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plaats, vergeet niet de batterij volledig te ontladen en herladen als je de lamp lange tijd niet gebruikt.

Goedgekeurd door

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk. Die worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere kampeerders, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Jura, Auvergne, Alpen, Provence-Alpes-Côte d'Azur, ... we zoeken zoveel mogelijk omgevingen op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten