Heuptasje voor trekking gemiddeld formaat 5 liter zwart

€1200
Ref : 173362 8492583

Ontworpen voor: hikers, trekkers en backpackers op zoek naar een handig tasje met het nodige volume, zonder hinder van schouderriemen.

Een ruim heuptasje om je belangrijke spullen mee te nemen en bij de hand te houden. Vlot toegankelijk en geruststellend.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 545
Voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

5 liter/ 200 g

Verdeling van opbergvakken

Zakken: 2 zakken, 1 binnenin met rits, 1 netzakje opzij

Transportgemak

Verstelbare, gewatteerde heupgordel

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe wordt de inhoud van onze rugzakken gemeten?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens gieten we de balletjes in een grote maatbak, zo kennen we de inhoud in liter.

Technische test voor tassen en rugzakken.

In het lab testen wij alle elementen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt een stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, uv- en wasbestendigheid van de kleuren, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte artikel aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de verbindingen te controleren. De tas wordt verzwaard en aan een pop gehangen die de bewegingen bij snel stappen nabootst, gedurende duizenden cycli.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Bewaren in een droge ruimte.

TESTS

Al onze rugzakken worden getest door gebruikers die representatief zijn voor de personen voor wie de rugzak wordt ontworpen, in omstandigheden die overeenkomen met het normale gebruik in de praktijk. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.

GEBRUIKSAANWIJZING

De rugzak is niet waterdicht, bescherm je spullen dus bij regen.

Samenstelling

"Hoofdstof : 100.0% Polyester"

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard