Hoge voetbalschoenen voor meisjes Agility 500 MG-zool wit/ bordeauxrood

€2500

Onze teams ontwikkelden deze voetbalschoenen voor voetbalstertjes die 2 tot 3 keer per week spelen (wedstrijden en trainingen).

Brede en comfortabele schoenen, perfect voor jonge voetbalstertjes die snel willen vorderen. De nieuwe, exclusieve MG-zool zorgt voor een optimale grip of kunstgrasvelden of terreinen met droog gras.

Vraag & Antwoord
Kleur: BORDEAUX / Magnolia
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Aantrekgemak

Binnenschoen uit PU en elastaan. Binnenzool met demping in de hiel en voorvoet

Hechting

Ronde noppen en draaipunt om vlot van richting te veranderen.

Balcontrole

Soepele, gewatteerde stof op de wreef.

Schuurbestendig

TPU-zool, bestand tegen het schuren van droge grasvelden en kunstgrasterreinen.

TECHNISCHE INFORMATIE

EEN SCHOEN SPECIAAL VOOR KINDEREN, ONTWIKKELD MET EEN PODOLOOG

De ontwikkelaars bij Kipsta, zelf ook fervente voetballers, geloven in het principe 'een kind is geen mini-volwassene'. We ontwikkelden onze producten dus speciaal voor jonge voetballers en voetbalstertjes en gaven de nieuwe Agility 500 MG een pasvorm op maat van kindervoeten. De hiel en de wreef zijn wat breder, zodat de voet beter wordt ondersteund.

COMFORTABEL EN BETER VOOR DE KINDERVOET

Omdat we bijzondere aandacht besteden aan schoenen voor groeiende kinderen van wie het lichaam sterk wordt belast, hebben we de Agility 500 MG uitgerust met een voorgevormde binnenzool, met EVA-demping aan de hiel en voorvoet, die demping en ondersteuning biedt voor de hiel.
Daarnaast hebben onze ontwikkelaars extra schuimvulling binnenin voorzien om de hiel vast te zetten en het comfort te verhogen, door wrijving tegen te gaan.
De binnenschoen uit PU en elastaan zit comfortabel en stabiel.

EEN SCHOEN DIE JE MET EEN HAND AANTREKT, ZO BEN JIJ DE EERSTE OP HET VELD

We weten dat halfhoge voetbalschoenen soms lastig aan te trekken zijn voor kinderen. Daarom hebben we de binnenschoen van de halfhoge Agility 500 MG gemaakt uit een materiaal dat elastaan bevat, en is de instapopening wat ruimer. Zo trek je de schoenen vlot aan en uit. Het lusje voor je vinger aan de achterkant helpt nog meer om de schoen snel en goed aan te trekken.

ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET EEN PODOLOOG

Dankzij de zorg die onze podoloog heeft besteed aan de ontwikkeling van de MG-zool voor de nieuwe Agility 500, konden we de schoen ronde, uitgeholde noppen geven die lichter zijn. De zool heeft een draaipunt, om gemakkelijker van richting te wisselen en jonge voetbalstertjes zo alle grip te geven die ze nodig hebben.
De laatste nop op de buitenkant van de hiel is wat korter, om de schokken op te vangen wanneer je op de hiel landt. Op die manier rol je je voeten veel natuurlijker af.

EEN SCHOEN DIE LANG MEEGAAT

Het TPU-materiaal van de Agility 500 MG is perfect bestand tegen schurende velden en tegen het enthousiasme van jonge voetbalstertjes, het hele seizoen lang en in alle omstandigheden.

EEN EXCLUSIEVE MG-ZOOL (MIX GROUND)

Voetbalvelden evolueren, en daarom ontwikkelden we in samenwerking met een podoloog de Agility 500 MG. De exclusieve, gemengde zool is perfect geschikt voor kunstgrasvelden van de nieuwste generatie, maar evengoed voor droge terreinen in natuurgras.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan

VOORRAADADVIES

Niet in je sporttas laten zitten na gebruik. Bewaren in een droge, goed verluchte ruimte. Laten drogen en dan met een zachte borstel afvegen. Waar nodig daarna schoonmaken met een doekje.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet machinewasbaar.

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord