EERSTE TECHNISCHE PRIJS

Hondenvoer Adult Regular 12 kg

€399
Ref : 10744 8361880

Ontworpen voor: alle hondenrassen, voor honden die gemiddeld actief zijn.

Het hondenvoer Adult Regular is speciaal ontwikkeld om je viervoeter de nodige energie te geven om tot 4 uur per week te sporten.


Kleur :

Maat maatwijzer

Leveringsmethodes

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Ideaal voor matig actieve honden, 13% vetstoffen.

Eiwitgehalte

Helpt de spiermassa behouden met 23% eiwitten.

Compatibiliteit

Brokken in een vorm en samenstelling die geschikt is voor alle hondenrassen.

Bevordert de spijsvertering

Rijk aan kip voor een goede verteerbaarheid.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoogwaardige kwaliteit

Geproduceerd in Europa, in een fabriek met ISO 9001-certificaat, met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Onafhankelijke en erkende labs voeren voor ons honderden fysicochemische en bacteriologische analyses uit. Elk productielot heeft een uniek volgnummer, bovendien bewaren we monsters van elk lot.

Gebruikstips

De tabel op de verpakking geeft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan. Die hoeveelheid kan worden aangepast volgens de leeftijd, de fysieke activiteit en het seizoen. Verdeel het dagrantsoen over 2 maaltijden die je bij voorkeur op vaste uren geeft. Zorg voor een kom vers water bij het eten. Als je dit voer voor het eerst gaat gebruiken, meng het dan minstens één week lang onder het oude voer zodat je hond eraan kan wennen.

Een compleet en aangepast recept

Het Adult Regular recept is ontwikkeld om zo goed mogelijk te voldoen aan de voedingseisen van een volwassen hond: aminozuren en essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen. Het recept is ideaal om aan de energiebehoefte te voldoen van een hond die normale (dagelijkse wandeling) tot gematigde (ongeveer 4 uur sport) inspanningen levert.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

De zak na gebruik goed sluiten. Koel en droog bewaren op een schone plaats. Bij voorkeur te gebruiken voor de datum die staat aangegeven op de voorkant van de zak, na de vermelding EXP.

TESTS

We hebben dit product getest op verschillende hondenrassen en in diverse omstandigheden om de verteerbaarheid en doeltreffendheid van onze producten te valideren. We hebben de smakelijkheid van onze producten laten valideren door een lab gespecialiseerd in de eetlust van honden en katten.

ACTIE FOTO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

4.4 /5
201 Beoordelingen
201 Gebruikers bevelen dit product aan
5
123
4
58
3
7
2
4
1
9
Deel je mening met andere gebruikers
Intitulé du produit
4/5
Bonjour,
Ne serait-il pas plus juste d'intituler ce produit (et tous ceux de la rubrique) "Croquettes POUR chien" plutôt que "Croquettes DE chien"? Certains clients potentiels pourraient y voir une atteinte à l'intégrité de leur compagnon! ;-)
Meer
Croquettes
4/5
Bon rapport qualité/ prix mais ma chienne qui est un peu difficile a du mal à finir le sac et je dois donc changer régulièrement.
Meer
Bidou
5/5
Mon chien à eu comme nombreux Labrador, un problème de surpoids, il à retrouvé son poids et un équilibre alimentaire grâce à ses croquettes.
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Num'axes france

Africhthalsband Canicom 250 LE

(39)
Solognac

Hondenhalsband 100

(106)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard