Hoodie met rits voor wandelen heren NH150

€2500

Onze productontwikkelaars, zelf fervente hikers, ontwierpen de hoodie NH150 voor wie op zoek is naar comfortabele en trendy kleding om te wandelen.

Waarom ontwikkelden we deze hoodie met rits? Om je een comfortabel kledingstuk in een nonchalante stijl te bieden om te wandelen bij fris weer maar ook gewoon voor elke dag.

Vraag & Antwoord

Kleur:

DONKERGRIJS / Carbongrijs

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Max. comfort bij 7°C tot 10°C | Aansluitend aan taille en polsen | Capuchon

Zachtheid

Geruwd binnenin zoals een fleece | Zacht op de huid | Gevoerde capuchon

Ademend vermogen

Rits | Ademend tricot in katoen/polyester

Ecodesign

Met gerecycleerd katoen (effen kleuren) en gerecycleerd polyester

Schuurbestendig

"Keramisch" behandeld om pluisvorming te verminderen

Beperkt geurtjes

Met hoog aandeel katoen | Beperkt transpiratiegeurtjes

Bewegingsvrijheid

Het tricot is goed rekbaar en beweegt met je mee

TECHNISCHE INFORMATIE

BEPERKT GEURTJES

Tip van de productmanager! Deze trui beperkt geurtjes (niveau 3 op een schaal van 1 tot 5). Toch maakt het nog wel verschil welk shirt je eronder draagt: we raden je aan te kiezen voor een T-shirt met een hoog aandeel natuurlijke vezels. Dat zal eveneens geurtjes beperken (bijvoorbeeld het T-shirt NH500 van Quechua). Mijd 100% synthetische kleding, die beperkt geurtjes niet.

MILIEUVRIENDELIJKE SWEATER

We dragen zorg voor onze planeet om ons natuurlijk speelterrein te behouden en bij te dragen tot het plezier van wandelen. Daarom zijn de versies in effen kleur van deze sweater gemaakt met gerecycleerd katoen en gerecycleerd polyester. Door minder hulpbronnen te gebruiken, willen we onze ecologische voetafdruk verkleinen.
Voor de sweaters in gemêleerde kleuren beslisten we om niet alle garens te verven, zo konden we onze CO²-impact en het waterverbruik verminderen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Je bewaart deze trui best opgevouwen en op een droge plek.

TESTS

We doen twee soorten thermische tests. Eerst testen we de stof en daarna doen we een test waarbij we de temperatuur, wind (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden tijdens een wandeltocht nabootsen. Met die tests kunnen we nagaan of we bij het ontwerp de juiste keuzes hebben gemaakt en de warmte-isolatie aanpassen daar waar het nodig is. Deze trui werd getest om je een optimaal comfort te bieden bij een buitentemperatuur tussen 7 °C en 10 °C.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten