Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10

HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN

€6000

Ons team van gepassioneerde traillopers ontwikkelde deze krachtige, zuinige en intuïtieve hoofdlamp van 900 lumen voor je trails en ultratrails.

Deze hoofdlamp ON TRAIL 900 lm is onmisbaar voor lange trails. De krachtige vervangbare en oplaadbare batterij gaat lang mee.

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / BLAUW
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel

PRODUCTVOORDELEN

Power

Power

100, 300 of 900 lumen: kies de gewenste lichtsterkte.

Autonomie

Autonomie

Ga op pad met een gerust gemoed: 9u op 100lm, 4,5u op 300 lm, 3,5u op 900lm.

Visuele efficiëntie

Visuele efficiëntie

Verlicht de weg voor je tot 50m op 100lm, tot 85m op 300lm en tot 150m op 900lm.

Herlaadbaar

Herlaadbaar

De Samsung®-batterij is vervangbaar en oplaadbaar... zelfs onderweg!

Gewicht

Gewicht

Wil je 's nachts even goed zien als overdag? Deze hoofdlamp weegt slechts 139 g!

Pascomfort

Pascomfort

Met verstelbare en wasbare strap: je lamp blijft goed zitten zonder te knellen.

Waterbestendig

Waterbestendig

IPX 4, bestand tegen regen en slecht weer.

Stabiliteit

Stabiliteit

Optimale gewichtsverdeling tussen voor- en achterkant.

TECHNISCHE INFORMATIE

HOOFDLAMP OM 'S NACHTS TE KUNNEN ZIEN ZOALS OVERDAG!

Met het draaiwieltje kun je gemakkelijk van 100 naar 300 en dan naar 900 lm gaan; of van 900 naar 300 en dan naar 100 lm. Je kunt de hoek van de lichtstraal overigens volledig zelf kiezen, stel deze af op basis van je eigen voorkeur. Lichtstraal en focus om zowel overdag als 's nachts perfect te zien. Tot slot geeft de CREE XP-L2-led zo'n krachtig licht dat je de hele nacht in 100 lm-modus kunt rennen. De 900 lm-modus is een boostmodus, die perfect is voor moeilijkere stukken.

LANGDURIG GEBRUIK TIJDENS JE ULTRATRAILS

De betrouwbare en zuinige Samsung®-batterij is afneembaar en je kunt deze gemakkelijk losklikken. Toch beweegt de batterij niet na het bevestigen. Voor lange trailtochten kun je meerdere batterijen in je rugzak meenemen (aangezien ze ook afzonderlijk worden verkocht) of je batterij vanuit je rugzak opladen. Zo kun je de hoofdlamp blijven gebruiken.
De laadindicator past zich aan de verlichtingsmodus aan

DE STRAP VAN DICHTERBIJ BEKEKEN

Een hoofdlamp die licht geeft? Dat is goed. En die je niet voelt? Nog beter!
We hebben de strap verbeterd zodat hij comfortabel zit en ook goed blijft zitten. Er is immers niets zo vervelend als een hoofdlamp die niet blijft zitten. Het riempje is bovendien verstelbaar en wasbaar, belangrijke details die het verschil maken!
Voor nog meer comfort, is het gewicht van de hoofdlamp perfect verdeeld over de voorkant en de achterkant van de strap. Praktisch toch?

EEN HOOFDLAMP VOOR TRAILLOPERS EN LANGEAFSTANDSLOPERS

Dankzij de batterijduur, de afneembare en oplaadbare batterij en de lichtsterkte is de hoofdlamp ON TRAIL 900 lm gemaakt voor lange afstanden, maar niet alleen dat! De lamp is ook bedacht voor experts. Je weet wel, diegenen die nergens voor terugdeinzen. Die 's nachts even goed moeten zien als overdag, zodat hun ogen het tempo van hun benen kunnen volgen. En raad eens? Onze 6 onvermoeibare experts hebben onze hoofdlamp goedgekeurd

PROBEER DEZE LAMP EN JE BENT VERKOCHT! VRAAG HET HEN...

De 10 traillopers die onze hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen in de praktijk getest hebben, kunnen het beamen: ze stonden versteld van het comfort van deze lamp, die ook heel goed bleef zitten.
En de fotografen-traillopers (jazeker, zij nemen foto's terwijl ze rennen #sterk), die ons begeleid hebben tijdens een shoot bij het meer van Guerlédan in Bretagne, waren ook meteen verkocht... Ze wilden ons de hoofdlamp op het einde van de dag zelfs niet meer teruggeven!

EEN KWESTIE VAN LANGE ADEM

OK, laten we zo objectief mogelijk blijven: we zijn héél trots op de hoofdlamp ON TRAIL 900! Toch moeten we bekennen dat dit model bijna nooit het daglicht had gezien. De reden hiervoor was de energie van 900 lm, waarbij veel warmte vrijkomt, zonder de batterijduur in het gedrang te brengen. Kortom, onze trots nu is even groot als onze ambities, die we na 4 jaar ontwikkeling hebben bereikt: een hoofdlamp om de hele nacht te rennen, en/of om snel te rennen, ongeacht het weer.

AANBEVELINGEN VAN ONZE PRODUCTMANAGER STÉPHANE

"Ik gebruik deze hoofdlamp zelf en ik kan zeggen dat de modus van 100 lumen al erg krachtig licht geeft, dat ruimschoots volstaat 's nachts. Over het algemeen bestaat een langeafstandstrail voor 70% uit wandelen. De modus van 900 lm moet dan ook alleen geactiveerd worden als je je zekerder wilt voelen tijdens lastige afdalingen. Daarnaast raad ik aan om de hoofdlamp ON TRAIL 900 over een hoofdband of pet te dragen. Dat is comfortabeler en de lamp blijft beter zitten als je hevig transpireert."

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.14 kg

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

kader 100% Acrylonitril butadieen styreen batterij 100% LEGERING Hoofdstof 100% Aluminium electronisch circuit 100% PCBA lens 100% Polycarbonaat

VOORRAADADVIES

Zorgvuldig bewaren in de lade van je trailspullen, bij voorkeur op een plaats waar je de lamp snel vindt. Kwestie van je wederhelft niet wakker te maken als je wanhopig op zoek bent naar je hoofdlamp

TESTS

De hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen werd getest door 6 experts die meerdere uren per dag hardlopen. Een van hen heeft de lamp zelfs 17 uur lang getest, waarvan 5 uur in de volle natuur, op de Piton des Neiges, op La Réunion. De feedback van deze gebruiker heeft ons geholpen om dit product aanzienlijk te verbeteren. We geven het voortaan een betrouwbaarheidsscore van 9/10.
We bedanken deze trailliefhebbers die onze ON TRAIL 900 op ongelooflijke plaatsen hebben getest.

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door onze vrijwillige en gepassioneerde testers, die we nogmaals willen bedanken!
Jij doet misschien volgende keer ook mee?

ONDERHOUDSADVIES

Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

AFBEELDINGEN

HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN
HOOFDLAMP ONTRAIL 900 LUMEN

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord