PRODUCTVOORDELEN

Ondoordringbaarheid

Bestand tegen transpiratie: IP55

Autonomie

6 uur muziek en bellen In stand-by-stand: 10 dagen Oplaadtijd: 2 uur

Geluidefficiëntie

PremiumPitch+: dynamisch stereogeluid

Stevigheid

Boog in titanium, een garantie voor duurzaamheid en buigzaamheid

Stil

Dual noise cancelling microfoon: kristalhelder telefoongesprekken voeren

Gewicht

30 gram: 20% lichter dan de Trekz Titanium

Reikwijdte

10 meter

AFBEELDINGEN

Hoofdtelefoon met botgeleiding TREK AIR
Hoofdtelefoon met botgeleiding TREK AIR
Hoofdtelefoon met botgeleiding TREK AIR

TECHNISCHE INFORMATIE

Het merk

AfterShokz werd opgericht in 2011 in Syracuse, New York. Het merk is pionier op het gebied van botgeleidingstechnologie en heeft zich ontwikkeld tot een premium merk op het gebied van hoofdtelefoons voor sporten.
Aftershokz, koploper in innovatie, heeft meer dan 300 patenten voor
botgeleidingstechnologie en kende de afgelopen 3 jaar een omzetstijging van 200 à 300%.

Wat is botgeleiding? (1/2)

De botgeleidingstechnologie, gekoppeld aan de knowhow van Aftershokz, is een ware revolutie voor de veiligheid van sporters die hun sport kunnen beoefenen en tegelijk hun omgeving blijven horen.
Maar dat is niet het enige voordeel! Het is bijvoorbeeld al gezonder. Het geluid wordt direct doorgegeven aan het binnenoor en gaat dus niet via het trommelvlies, dat gespaard blijft. Dit is ook een oplossing voor bepaalde vormen van doofheid.

Wat is botgeleiding? (2/2)

Doordat de oordopjes van Aftershokz niet in je oor gaan, is er ook geen gevaar dat ze vallen omdat je beweegt of transpireert.
Om diezelfde reden zijn ze hygiënischer en bovendien kunnen ze ook worden gebruikt door personen van wie de gehoorgang te smal is of die kampen met eczeem, psoriasis, een infectie van het kraakbeen ...

OSTEOFONIE OF BOTGELEIDING: HOE WERKT DAT?

Omvormers zenden mini-trillingen uit die via de jukbeenderen direct naar het binnenoor gaan. Het geluid wordt niet langer via de lucht overgedragen en gaat niet langs het buitenoor (oorschelp + gehoorgang +
trommelvlies). Zo kan je muziek beluisteren terwijl je oren vrij blijven voor meer veiligheid en comfort.

INNOVATIE PREMIUM PITCH PREMIUMPITCH +

De PremiumPitch stereotechnologie staat garant voor een uitstekende geluidskwaliteit dankzij koperen omvormers met dubbele ophanging. Ondanks de reis die het geluid door je beenderen maakt, hoor je de muziek met dynamische bas- en middentonen.

TRANSPIRATIEBESTENDIG

De hoofdtelefoons zijn weerbestendig en bestand tegen intensief sporten. De elementen met een waterafstotende nanotechnologie coating en de rubberen dichtingen verhinderen dat zweet en vocht in de oordopjes komen.

INNOVATIE LEAKSLAYER

Bij de meeste klassieke hoofdtelefoons en oortjes lekt ongewenst het geluid bij een hoog volume. De LeakSlayer-technologie vermindert aanzienlijk die natuurlijke geluidslekken zodat de persoon naast je niets hoort van wat jij hoort.

Garantie

2 jaar

Vergelijkbare producten