Warme, hybride fleece jas voor wandelen in de sneeuw Dames SH900 X-warm

€4000

Onze ontwikkelaars ontwierpen deze hybride fleece voor wie regelmatig wandelt bij koud weer. Bodymapped design voor balans tussen isolatie en ventilatie.

Deze hybride jas met bodymapping technologie biedt je warmte waar je dat het meeste nodig hebt. Winddicht materiaal op de meest blootgestelde zones en gericht ademend voor een betere warmteregulering.

Vraag & Antwoord
Kleur: Magnolia / Magnolia
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Warme jas in fleece met lange vezels en een dichtheid van 300 g/m².

Ademend vermogen

Stretch inzetstukken opzij om de transpiratie goed af te voeren.

Winddicht

Winddicht materiaal op de borst om je warm te houden tijdens het lopen.

Bewegingsvrijheid

Rugpand en inzetstukken opzij zijn rekbaar zodat je comfortabeler kunt bewegen.

zakken

2 afsluitbare zakken opzij om spullen veilig op te bergen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Fleece: isolatie dankzij lucht

Fleece houdt de lucht vast door zijn volumineuze structuur. Die luchtlaag is van nature isolerend en houdt zo het lichaam warm. Door de stof te ruwen, kan ze lucht vasthouden.

Thermisch comfort en winddichtheid

Wind vergroot het koudegevoel aanzienlijk.
Zo zal bij een buitentemperatuur van 0 °C en een wind van 20 km/u de gevoelstemperatuur al snel -10 °C bedragen.
Winddichte stoffen voorkomen dat onaangename "freezing effect". Omdat ze de wind tegenhouden, wordt warmteverlies zeer efficiënt tegengegaan.

Over de pasvorm

Aansluitend model: nauw aansluitend en stof met elastaan voor veel draagcomfort.
Neem je gebruikelijke maat of een maatje groter als je houdt van iets losser zittende kleding.

Materiaaltest

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo testen we in het lab of de fleece stoffen na verloop van tijd niet gaan pluizen. Test op kleurvastheid: de kleurvastheid wordt streng getest zodat de kleuren absoluut niet kunnen uitlopen. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte of het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Hoe werkt de garantie?

Op dit artikel krijg je 2 jaar garantie, te rekenen vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon. Het door de garantie gedekte artikel wordt gratis omgeruild. De garantie dekt gebreken aan het artikel, behalve als die het gevolg zijn van normale slijtage of oneigenlijk gebruik.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Al onze maatregelen voor meer duurzaamheid vind je op http://developpement-durable.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdvoering 100% Polyester Inzetstuk 91% Polyester, 9% Elastaan Hoofdstof 100% Polyamide Zak 74% Polyester, 26% Elastaan Manchet 80% Polyamide, 20% Elastaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plek. We raden aan geen chemische producten als bleekwater te gebruiken, die kunnen de isolerende eigenschappen van het kledingstuk aantasten.

TESTS

We doen 2 soorten thermische tests: ofwel een test van het materiaal van onze fleeces, ofwel een test op een warmtepop en in een klimaatkamer. In die kamer worden de temperatuur, de wind (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden van een bergwandeling aan 5 km/u nagebootst. Met die tests kunnen we nagaan of we bij het ontwerp de juiste keuzes hebben gemaakt. We passen de thermische isolatie ook aan op de zones die het sterkst blootgesteld worden aan de kou.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Warme, hybride fleece jas voor wandelen in de sneeuw Dames SH900 X-warm
Warme, hybride fleece jas voor wandelen in de sneeuw Dames SH900 X-warm
Warme, hybride fleece jas voor wandelen in de sneeuw Dames SH900 X-warm
Warme, hybride fleece jas voor wandelen in de sneeuw Dames SH900 X-warm

VIDEO

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord