INTERACTIEVE ROLLENTRAINER SUITO-T

€60000

8794627

De SUITO-T is een high-end interactieve rollentrainer waarmee je kan trainen met je favoriete app (compatibel met Zwift).

Stil, krachtig (1900 Watt 40 km/u) en nauwkeurig met geïntegreerde powersensor. Geleverd met een gratis abonnement van 12 maanden op de app My E-Training Elite.

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Kracht

730 Watt (20 km/u) - 1900 Watt (40 km/u)

Connectiviteit

Bluetooth, ANT+, gecertificeerd door Zwift.

Geluidsniveau

Volledig geluidloos

Stabiliteit

Geleverd met voorwielsteun

Technische informatie

Suito-T

Suito-T is de versie zonder meegeleverd cassettetandwiel van de Suito van Elite. Het is een krachtige en compacte rollentrainer die je haast met elke fiets kunt gebruiken.
De krachtige, stevige en stille Suito-T is een interactieve rollentrainer om je een realistischere, nauwkeurige en leuke training op de fiets te geven.
De directe aandrijving zorgt voor een uiterste hoge precisie en maakt je trainingen haast geruisloos.

Een krachtige rollentrainer met geïntegreerde vermogensmeter!

Een van de pluspunten van deze volledig interactieve rollentrainer is de geïntegreerde vermogensmeter, die het vermogen meet met een nauwkeurigheid van +/- 2,5%.
Hij kan echt moeilijke hellingen tot 15% simuleren, door een vermogen van 1900 watt te ontwikkelen bij een snelheid van 40 km/u.

100% smart en interactief

De dagelijkse sleur doorbreken is nu mogelijk dankzij indoortraining. De Suito-T maakt deel uit van de nieuwe generatie volledig interactieve rollentrainers met ANT+ TM FE-C.
Open je favoriete app en laat je begeleiden!
Compatibel met smartphone, tablet, fietscomputer, sporthorloges, Windows en Mac. Computer met ANT+TM en/of bluetooth
Compatibel met iOS, Android, MacOS en Windows.

Sensorloze cadans

Alle rollentrainers van Elite versturen onmiddellijk gegevens over vermogen, snelheid en cadans, waardoor ze bijzonder efficiënt zijn om een nauwkeurig trainingsplan op te stellen en outdoor trainingen zo goed mogelijk nabootsen. De cadans wordt gemeten via een handige sensorloze technologie en wordt berekend op de Suito-T op basis van de veranderende snelheid.

Inbegrepen

12 maanden gratis abonnement op My E-Training (software & app), en voorwielsteun.

Compatibiliteit (1)

racefietsen, gravelbikes en mountainbikes met naven van 130-135x5 mm met snelspanner en van 142x12 mm met steekas.
Op www.shopelite-it.com vind je adapters om de rollentrainer perfect aan te passen voor fietsen met naven van 135x10-12 mm (code 1014306), Boost-naven van 148x12 mm (code 1014303) en Super Boost-naven van 157x12 mm (code 1014346).

Compatibiliteit (2)

Het nieuwe ontwerp van deze rollentrainer is geschikt voor derailleurs met lange kooi voor een hogere capaciteit tot cassettes met 12 tandwielen. De Suito-T is hierdoor compatibel met de 9/10/11-speed cassettes van Shimano®, de 12-speed Shimano®-cassette voor racefietsen, de 12-speed Shimano®-cassette voor mountainbikes (met Micro Spline-freewheelbehuizing, code 1014315), de 9/10/11/12-speed Campagnolo-cassette (met freewheelbehuizing, code 1014233), de 12-speed SRAM NX-cassette met Shimano®-behuizing en de 12-speed SRAM-cassette

Garantie

2 jaar

Afbeeldingen

INTERACTIEVE ROLLENTRAINER SUITO-T
INTERACTIEVE ROLLENTRAINER SUITO-T
INTERACTIEVE ROLLENTRAINER SUITO-T
INTERACTIEVE ROLLENTRAINER SUITO-T
INTERACTIEVE ROLLENTRAINER SUITO-T

Gebruikersbeoordelingen

Loading