Isotherme rugzak voor kamperen en wandelen ICE 20 liter

€2000

We ontwikkelden de isolerende rugzak Ice om eten en drinken mee te nemen op een wandeling en een halve dag koel te houden.

Ons doel? Vermijden dat je moet kiezen tussen een rugzak en een koeltas. Nu heb je de twee in één! De rugzak heeft een inhoud van 20 liter. Superhandig op wandeltochten!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Petroleum blauw / Staalgrijs / Carbongrijs

PRODUCTVOORDELEN

Isothermisch

Houdt eten en drank 5 uur koel zonder koelelementen | Norm: EN 12546-2

Draaggemak

Verstelbare riemen, aangepast aan het volume voor een beter comfort

Gebruiksgemak

2 aparte vakken om andere spullen droog te houden

TECHNISCHE INFORMATIE

Inhoud

Rugzak van 20 liter.
Aan de buitenkant zit een handig ritszakje én een netzakje waar je kleine spullen (zoals je portefeuille, sleutels, een kaart, een fototoestel enz.) in kunt stoppen.
Binnenin vind je een netzakje om je eten beter te organiseren, een handig systeem om een waterzak of een stel drinkflessen rechtop te houden tijdens het vervoer, en een vakje met een sneeuwvlok op voor het koelelement.

GEWICHT

480 gram (leeg)

WATERDICHTHEID

Opgelet!
Deze rugzak is niet waterdicht binnenin. De bodem houdt het water dus niet tegen.
Het kan gebeuren dat er wat condensatie ontstaat binnenin, en dat er dus wat vocht langs de naden naar buiten sijpelt. Geen nood, dat valt maar zelden voor, bovendien worden je drank en eten zo niet doornat.

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

We raden aan de rugzak grondig schoon te maken en goed te laten drogen voor je hem wegbergt. Opbergen op een schone en droge plek.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet waterdicht.
Belastbaar tot max. 8 kg.

TESTS

De Europese norm EN 12546-2 geeft de prestaties op van een koeltas zonder koelelement. Om aan de norm te voldoen, laten we onze koeltassen testen door een extern lab. Hierbij wordt water op 5°C in de koeltas geplaatst en wordt de tas in een omgeving van 32°C geplaatst. Dan wordt gemeten hoe lang het duurt voor het water is opgewarmd tot 15°C. Bij deze koelrugzak duurde dat 5 uur.

Goedgekeurd door

Quechua bedenkt en ontwikkelt zijn producten in zijn uitvalsbasis aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk. Die worden vervolgens getest in de praktijk, samen met andere kampeerders en wandelaars, om ze te controleren op comfort en stevigheid. Jura, Auvergne, Alpen, Provence... we zoeken zoveel mogelijk omgevingen op, bij elk soort weer. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten