PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

High visibility-kleding, goedgekeurd als PBM (zie handleiding).

Bestand tegen onkruid

Scheurbestendige stof en assemblage.

Waterdichtheid

Stof met membraan, waterdichte naden, beschermt tegen 12 cm regen in 2 uur tijd.

Ademend vermogen

Het membraan en de assemblage bevorderen de afvoer van de transpiratie.

zakken

Veel zakken: voor de walkietalkie, voor armbanden en je vergunning.

Aanpasbaarheid

Parka met afneembare, 3D-verstelbare capuchon.

AFBEELDINGEN

Jachtjas voor tracking Supertrack 900 fluo oranje

TECHNISCHE INFORMATIE

Zichtbaarheid PBM

Kleur goedgekeurd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit kledingstuk moet je dragen over alle andere kleding en mag niet worden bedekt door bijvoorbeeld een parka of een rugzak. Bij volledig ontbreken van natuurlijk licht kan de bescherming niet worden gegarandeerd. Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik. Het dragen van dit soort kleding wil niet zeggen dat je de geldende veiligheidsregels niet meer moet naleven tijdens de jacht (zie handleiding).

Stevigheid

Erg sterke hoofdstof van 900 denier, heel dik en heel slijtvast. Fluo parka in een heel dichtgeweven stof zodat doornen er niet doorheen kunnen. Versteviging in aramide (een stof die wordt gebruikt voor kogelvrije vesten).

Waterdichtheid van het kledingstuk

De Supertrack-parka doorstond een test waarbij hij 4 uur lang onder een douche van 100 liter water / m² / uur werd gehouden. Bij een dergelijke test wordt een zwaar onweer nagebootst. Meer informatie vind je op de website solognac.com. Ook alle naden en ritsen zijn waterdicht.

Waterdichtheid van de stof

Met 2000 mm waterkolom is de parka Supertrack uiterst waterdicht. De weerstand tegen waterdruk van een stof wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de norm ISO 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een stortbui van 2 uur).

Waterafstotend vermogen

Dit is het vermogen van een stof om druppels over het oppervlak te laten glijden. Zo slorpt het kledingstuk geen water op en blijft het licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet worden herhaald tijdens de hele levensduur van het kledingstuk (we raden aan dat bij elke wasbeurt te doen). In onze winkels vind je de nodige producten daarvoor. De waterdichte parka's van Solognac werden waterafstotend behandeld.

Ademend vermogen van de stof

De jas Supertrack is ademend met een RET van 14 en heeft verluchtingsopeningen opzij. Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampweerstand of RET (test gebaseerd op de norm ISO 11092). Hoe lager de RET-waarde, hoe beter de stof de waterdamp die het lichaam produceert doorlaat, dus hoe beter de stof ademt. Bijv.: RET < 9 = extreem ademend / 9 < RET < 12 = zeer goed ademend / 12 < RET < 20 = ademend / RET > 20 = weinig of niet ademend.

Ademend vermogen van het kledingstuk

Solognac gebruikt niet alleen ademende stoffen, maar ontwikkelde ook technische oplossingen (ritsen, verluchtingen, mesh, ... ) die algemeen het ademend vermogen van deze jas verbeteren.

Zakken

Alle zakken zijn waterdicht. 2 steekzakken, 2 grote zakken voor patronen, 1 zak voor walkietalkie, 1 zak voor vergunning, 2 zakken voor armbanden.

Capuchon

Erg stevig en afneembaar. Hoogte verstelbaar met een elastiek en koordstoppers. Diepte verstelbaar met een bandje met klittenband achteraan op de capuchon. Klep met geheugenschuim om het gezicht goed te beschermen.

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

op een droge en donkere plaats: overmatige blootstelling aan daglicht kan de fluorescerende eigenschappen aantasten. Verwijderd houden van vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Dit artikel is een PBM voor niet-professioneel gebruik.

TESTS

Artikel dat voldoet aan de eisen van de norm NF S74-567:2014

Goedgekeurd door

Een erkende Europese instelling: IFTH-nr. 0072.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten