Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin

€10000

Voor elke jachtvorm in het bos.

Deze laarzen zijn bestand tegen alle jachtomstandigheden. Met een dubbele laag rubber op de stukken die het zwaarst belast worden, erg comfortabel en uitstekende ondersteuning voor je voet.

Vraag & Antwoord

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen onkruid

Nieuwe rubbersamenstelling voor meer slijtvastheid.

Schokdemping

Binnenzool in polyurethaan om de schokken te absorberen tijdens lange tochten.

Grip

Gegarandeerd veel grip dankzij het zoolprofiel van 5 mm.

Aantrekgemak

De zool werd ontwikkeld om comfortabel een afstand van 15 à 20 km af te leggen.

Aanpasbaarheid

Verstelbare plooi opzij om de laars perfect te doen aansluiten rond je kuit.

Positiebehoud product

Model dat de voet en enkel zeer goed ondersteunt.

Gebruiksgemak

Randje achteraan om gemakkelijk en snel aan- en uit te trekken.

AFBEELDINGEN

Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin
Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin
Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin
Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin
Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin
Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin
Jachtlaarzen Renfort 920 met plooi bruin

TECHNISCHE INFORMATIE

Verstevigde en duurzame laarzen, met dubbele rubberlaag op de meest blootgestelde zones

Onze laarzen Renfort 920 zijn uitstekend bestand tegen krassen door scherpe takken en tegen perforatie. Ze zijn verstevigd aan de wreef en hebben een zool in 100% rubber. Deze nieuwe formule werd speciaal ontwikkeld in samenwerking met een lab, zodat je zonder zorgen kunt jagen in gebieden met een ruige begroeiing van bramen, stekelbrem, duindoorn en andere doornige struiken. Ze zijn geschikt voor alle jagers.

Om urenlang moeiteloos in het bos, in het veld of door lage begroeiing te lopen, in elk soort biotoop

Gepassioneerde snipjagers worden vaak stevig op de proef gesteld: om een goed verscholen vogel of everzwijn te pakken te krijgen, moet je vaak urenlang lopen, tientallen kilometers ver, en dat is behoorlijk intensief. Dankzij deze verstevigde laarzen, die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Franse laboratorium voor onderzoek en controle naar rubber en kunststoffen, kun je je zonder zorgen een weg banen door de dichte begroeiing en op steile en gladde paden lopen

Aanpasbaarheid: een punt waar we bij dit model beslist aandacht voor hadden

Met deze jagerslaarzen zijn je voeten uitstekend beschermd. De laarzen Renfort 920 hebben een verstelbare plooi opzij zodat je ze goed kunt laten aansluiten op je kuiten: zo kun je comfortabel grote afstanden afleggen. Dankzij die plooi, die heel eenvoudig aan te spannen en te sluiten is, kun je de laarzen bovendien gemakkelijker aan- en uittrekken

Soepele laarzen die bestand zijn tegen perforatie, comfortabel zitten en de enkel ondersteunen. Een must voor je voeten!

Het maakt niet uit welk jachtvorm je beoefent: je hebt altijd stevige laarzen nodig die bestand zijn tegen de wilde plantengroei. Bovendien moeten je voeten en enkels goed worden ondersteund als je door ruig grasland, wilgenbosjes of dichte bossen loopt. Deze laarzen nemen perfect de vorm van je voet aan voor meer stabiliteit: onze ingenieurs ontwikkelden een specifiek model waarmee je op alle soorten ondergrond comfortabel kunt lopen.

Op welke manier garandeert dit nieuwe model dat de voet goed wordt ondersteund?

Op basis van de beoordelingen van gebruikers hebben onze ingenieurs gekozen voor een "geruwde" zone onder de enkel, zodat de hiel goed blijft zitten. De laars is iets smaller rondom de wreef zodat de enkel beter omsloten zit. Dankzij die twee aanpassingen wordt de hele voet ondersteund, een noodzaak als je bukt, op je knieën gaat zitten of bijvoorbeeld over een beekje stapt.

Deze laarzen zitten ongelooflijk comfortabel: trek ze aan en je voelt het meteen

Tijdens de jacht is het geen uitzondering dat je 5, 10, 15 of zelfs 20 kilometer wandelt op een dag. Pijnlijke voeten zijn dus absoluut te mijden. Daarom is onze nieuwe binnenzool buigzamer, beter absorberend en elastischer zodat je de voet soepeler kunt afrollen en lichter loopt. Bovendien is het gloednieuwe rubber bestand tegen alle jachtomstandigheden!

De schokdemping aan de hiel kun je vergelijken met die van hardloopschoenen of trailschoenen

De laarzen RENFORT 900 met plooi zijn onmisbaar voor elke jager en hebben een uitneembare inlegzool in polyurethaan. Deze absorbeert de schokken tijdens het lopen. Zo wordt de voet minder belast en word je minder snel moe: omdat de kracht van de impact op de grond geabsorbeerd wordt. Concreet betekent dit dat je langer kunt lopen zonder ongemakken, met steeds een licht gevoel.

Pluspunt van deze uitneembare zool

Met deze binnenzool wilden onze ingenieurs de jager ook de mogelijkheid geven hun binnenzolen uit hun laarzen te halen met een specifiek doel: om ze snel te laten drogen als er meerdere jachtpartijen na elkaar gepland zijn. Op die manier kun je steeds met droge voeten vertrekken. Het komt immers wel vaker voor dat snippenjagers zowel 's ochtends als 's middags op pad gaan. Iets om rekening mee te houden. Dat hebben we dan ook gedaan.

Begeef je je op moeilijke paden? De laarzen RENFORT 920 zijn bijzonder goed antislip

Als je op snippen wil jagen, mag je niet bang zijn om over modderig terrein of natte paden te lopen. Bang om uit te glijden? Dat is niet nodig, deze laarzen zijn bijzonder goed antislip. Hoe? Dankzij de buitenzool met profiel van 5 mm en de diepe groeven. Hierdoor heb je een optimale grip op glibberig terrein en wordt modder afgevoerd tijdens het lopen.

Volg onze onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je laarzen soepel blijven en lang meegaan

We begrijpen dat je al staat te popelen om onze laarzen te dragen en te testen. Wil je ze ook goed onderhouden, maak ze dan na elk gebruik schoon met water en/of pH-neutrale zeep (gebruik geen harde borstel of schuurspons). Droog ze daarna af met een doek of laat ze drogen in een goed geventileerde ruimte, ver van warmtebronnen. Berg ze goed rechtop weg, zonder vouwen. Zo vermijd je dat het natuurrubber beschadigd raakt en barst ter hoogte van de vouwen.

Met deze waterdichte laarzen kun je in alle omgevingen gaan jagen. Hoe kun je ervoor zorgen dat ze ook lang meegaan?

Om je rubberlaarzen het hele jaar door te beschermen, raden we aan om een paar keer per jaar de schacht in te spuiten met een spray op basis van siliconen (op onze website vind je een speciale spray voor rubberlaarzen). De silicone vormt een beschermlaagje op het rubber zodat je laarzen langer meegaan. Bewaar je laarzen rechtop, op een droge en bij voorkeur goed geventileerde plaats.

Gewicht per paar

40: 1,78 kg; hoogte (tot. : 41,5 cm; hoogte binnen : 39,5 cm)
41: 1,84 kg; hoogte (tot. : 42 cm; hoogte binnen : 40 cm)
42: 1,90 kg; hoogte (tot. : 42,5 cm; hoogte binnen : 40,5 cm)
43: 1,96 kg; hoogte (tot. : 43 cm; hoogte binnen : 41 cm)
44: 2,02 kg; hoogte (tot. : 43,5 cm; hoogte binnen : 41,5 cm)
45: 2,08 kg; hoogte (tot. : 44 cm; hoogte binnen : 42 cm)
46: 2,14 kg; hoogte (tot. : 44,5 cm; hoogte binnen : 42,5 cm)
Kuitomtrek in maat 42: 41 cm

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 80% Natuurlijk rubber - latex, 20% Rubber Zool van 100% Styreen-butadieenrubber Binnenkant van 65% Polyamide, 20% Polyester, 15% Elastaan

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

verwijderd houden van vuur.

Goedgekeurd door

Deze laarzen zijn door onze testers op de proef gesteld: door ze dagenlang te testen in de praktijk, waarbij ze er telkens 4 tot 5 uur mee op pad gingen om 12 tot 15 km af te leggen.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten