Jagerspet Actikam 500 met ledverlichting camouflage bruin

€1500

Voor elke jachtvorm bij droog weer.

Deze pet verlicht tot 8 meter ver, handig om je aanzitplek te installeren of je lokkers op de grond of op de platformen rond je schuilhut te plaatsen voordat de zon opkomt

Vraag & Antwoord

Kleur:

CAMOUFLAGE

Maat:

maatwijzer
VOLWASSEN

PRODUCTVOORDELEN

Zichtbaarheid

Je ziet tot 8 m ver bij volledige duisternis. Batterijduur: ongeveer 25 uur.

Gebruiksgemak

Handige aan-/uitknop onder de klep. Makkelijke toegang tot de CR2032-batterijen.

Camouflage

Realistische camouflageprint met hoge resolutie en 3D-effect.

Autonomie

Werkt op 2 CR2032-batterijen van 3 V

AFBEELDINGEN

Jagerspet Actikam 500 met ledverlichting camouflage bruin
Jagerspet Actikam 500 met ledverlichting camouflage bruin
Jagerspet Actikam 500 met ledverlichting camouflage bruin

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor wie is deze jagerspet met verlichting geschikt?

Voor de dag begint, bereidt de jager van trekvogels zijn uitkijkpost en installatie voor. De lijsterjager bijvoorbeeld, moet zijn schuilhut voorbereiden nog voor de zon opkomt en koperwieken, grote lijsters, kramsvogels en zanglijsters tevoorschijn komen. Dat geldt ook voor jagers van houtduiven die dikwijls dit soort vogel in de vlucht schieten vanuit een schuilplaats waaromheen hij op voorhand namaakduiven plaatst.

Deze pet met verlichting is ideaal voor de jacht waarbij de voorbereiding voor de dageraad moet gebeuren

Om te jagen vanuit een schuilhut, moet je beginnen voordat de zon opkomt om de eerste vogels niet te missen. Daarvoor moet je lokvogels klaarmaken, ze op een palet plaatsen en tot in de boomtoppen hijsen terwijl het nog donker is. Hetzelfde geldt voor zwarte kraaien en roeken: deze pet biedt een perfecte verlichting zelf bij totale duisternis, om in alle discretie je uitkijkpost te kunnen opzetten waar het wild is.

Witte lichtstralen: een krachtige en praktische lichtbron

De twee witte leds van deze pet met verlichting bieden het belangrijkste voordeel: dankzij de twee lichtstralen zie je tot 8 meter ver in het donker, en beschik je over een optimaal zicht om veilig naar je installatie te gaan of om je jachtzone beter voor te bereiden. Je hebt niet langer een hoofdlamp of smartphone nodig voor verlichting: met je handen vrij kan je elke handeling uitvoeren. Zo bespaar je kostbare tijd.

Een veelzijdige camouflagepet ontwikkeld om in verschillende biotopen te gebruiken

Deze lichte jagerspet (slechts 80 g) met verlichting kan met een scratch achteraan op maat van je hoofd gemaakt worden. De bijzonder realistische camouflageprint werd ontwikkeld om je hoofd beter te verbergen voor houtduiven en lijsters, maar ook voor zwarte kraaien en roeken. Opmerking: hoewel we ook een pet met verlichting specifiek voor waterwild verkopen, kan dit artikel ook jagers op wilde vogels bekoren.

Een pet met verlichting: hoe werkt dat nu precies?

2 batterijen voor de leds zijn inbegrepen bij de aankoop. Je hoeft ze alleen nog in het batterijvak onder de linkerzijnaad te plaatsen en op de aan-/uitknop te drukken onder de klep. Je hoeft alleen maar op de knop te drukken om de lampjes aan te doen. De pet kan zelfs in de regen gebruikt worden want het batterijvak is voorzien van een dichtingsring. De pet biedt zo'n 25 uur verlichting.

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Wil je je pet zo lang mogelijk dragen? Bewaar hem dan op een droge en geventileerde plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden aan om de pet niet te wassen in de machine.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten