Kampeer luchtbed Air Basic | 1 persoon - breedte 70 cm

€1500

Ons team, zelf kampeerders, ontwikkelde dit luchtbed voor de kampeerder die het comfort van een luchtbed wil voor een heel betaalbare prijs.

Onze motivatie? Een comfortabel én betaalbaar luchtbed ontwikkelen voor al je kampeertrips.

Vraag & Antwoord

Kleur:

Beige Grijs / GRIJSBLAUW

PRODUCTVOORDELEN

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 190 x 70 x 16 cm

Sterk

Bestand tegen minstens 60 keer opblazen en aflaten.

Vlotte montage / demontage

Opblaastijd met pomp: 1 minuut | Ventiel met terugslagklep

Transportgemak

Gewicht: 1,9 kg | Pakmaat: 5,3 l

TECHNISCHE INFORMATIE

Opblazen en comfort

Voor je comfort én om langer te genieten van je luchtbed, is het belangrijk dat je ze niet te hard oppompt. Als je op het luchtbed gaat zitten, moet je de grond voelen aan je zitvlak. Wanneer je dan languit gaat liggen, zal de lucht zich mooi verdelen rond je lichaam en lig je heerlijk. Je kan dit luchtbed oppompen met een pomp met drukmetertje, zoals de Quechua 5,2 l: de aanbevolen druk is 0,3 tot 0,5 PSI.

Afmeting opgeblazen luchtbed

Opgelet: de opgegeven lengte kan 10% meer of minder zijn, afhankelijk van hoe hard je het luchtbed oppompt.

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Om je luchtbed op te vouwen zonder beschadigen, raden we aan het in de breedte in drie te vouwen en vervolgens op te rollen. Opbergen beschermd tegen vocht en extreme temperaturen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Aanbevolen max. gewicht: 110 kg.
Niet gebruiken op het water.

TESTS

Het slaapcomfort van onze luchtbedden en slaapmatjes worden gemeten door ons R&D-center. Elk luchtbed en elk matje wordt onderworpen aan mechanische tests om de prestaties en stevigheid te controleren. Zo ben jij zeker van een verkwikkende nachtrust tijdens het kamperen. Opgelet: - gemiddeld hard oppompen ligt het meest comfortabel - kies de breedte van je luchtbed volgens de binnenafmetingen van je tent

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten