Soortgelijke producten
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°

Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°

€4000
8595945

Onze ontwikkelaars, zelf fervente kampeerders, ontwierpen deze katoenen slaapzak waarin je comfortabel slaapt bij temperaturen rond 20°C.

20°C. Onze motivatie? Je een comfortabele slaapzak bieden in heel aangenaam biokatoen. 2 meter lang, om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Vraag & Antwoord
Kleur: Grijs groen / Leisteengrijs
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 20°C | Limiettemperatuur: 10°C

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 200 x 80 cm | Volledige rits met dubbele runner | Biologisch katoen

Eenvoudig transport

Gewicht: 1400 g | Volume: 11 l | Zakje

Compatibiliteit

Met 2 slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de onderhoudstips

Technische informatie

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Samenstelling

Voering: 100% biokatoen | Buitenstof: 35% biologisch katoen en 65% polyester/biokatoen | Vulling: 100% polyester wattering 100 g/m².

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken.
Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Je slaapzak wassen

We raden je aan om een wasmachine te gebruiken met een minimale capaciteit van 7 kg en om de ritssluitingen van je slaapzak goed te sluiten.

Onze duurzame aanpak

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Voor dit product gebruikten we biokatoen.
Maar het kan nog beter, daarom blijven we ijveren om dit product volledig volgens de principes van ecodesign te maken.

Garantie

5 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Stof binnenkant 100% Katoen Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdstof 65% Polyethyleentereftalaat (PET), 35% Katoen Achtertas 88.41% Polyethyleentereftalaat (PET), 11.59% Katoen

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Maat en lichaamslengte: maximum 1,90 m.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie (Frankrijk).
Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs ...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°
Katoenen kampeerslaapzak Arpenaz 20°

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord