Kettingslot 900

€2500
Ref : 40 8168162

Ontworpen voor: wie zijn fiets wil beschermen tijdens lange stops.

Een zeer veilig en stevig fietsslot, ideaal om het frame en het voorwiel vast te maken.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 5412
Voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Inbraakwering

Veiligheidsscore: 8 op 10. Zeer veilig fietsslot.

Inbraakwering

Volume

Nuttige lengte: 90 cm. Ideaal om frame of wiel vast te maken aan vast punt.

Volume

Lichtheid

Gewicht: 2,3 kg.

Lichtheid

TECHNISCHE INFORMATIE

Veiligheid

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bestaat er geen onfeilbaar slot. Een fietsslot moet het stelen van de fiets bemoeilijken en de dief vertragen. Het heeft dus in de eerste plaats een ontradend effect. Een goed fietsslot bestaat uit materiaal dat bestand is tegen lockpicken en specifiek gereedschap vereist om te forceren.

Veiligheidsscore

De veiligheidsscore is een hulp om een fietsslot aan te schaffen dat past bij jouw fietsgewoontes. Daarvoor ontwikkelde B'TWIN samen met het onafhankelijk lab CNPP een testprotocol gebaseerd op de gangbare diefstaltechnieken. Dit unieke protocol laat toe om elk model een vergelijkbare score van weerstand tegen openbreken te geven, van 0 tot 10.

Behuizing

Schakels in behandeld staal (65 HRC), een van de hoogste hardheidsniveaus voor fietssloten. Gegarandeerde weerstand tegen een zaag of hamer. Bekleding in stof die geen krassen achterlaat op je frame.

Slot

Versterkt blokslot. Honderden verschillende sleutelvormen om het risico op diefstal te verkleinen. Twee genummerde sleutels worden meegeleverd.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

3.7 /5
143 Beoordelingen
143 Gebruikers bevelen dit product aan
5
53
4
38
3
22
2
13
1
17
Strijd tegen de fietsdieven
4/5
Degelijk slot maar toch wel behoorlijk zwaarè
Meer
Sterke ketting maar onhandig
3/5
Ik heb dit slot nu meer dan 2 jaar. Het slot gaat na een tijd enorm stroef open en dicht maar dit is perfect op te lossen door er wat olie in te spuiten. Toch vind ik het maar een matig product want het slot is behoorlijk onhandig in gebruik. Als je het openmaakt zit je met 4 losse onderdelen (2 uiteinden van de ketting, de beugel en het ding waar je sleutel in gaat). Het is hierdoor soms een gesukkel om je fiets vast te leggen. De ketting is wel van goede kwaliteit. Erg zwaar (dit zal wel op kwaliteit wijzen?) en roest niet.
Meer
antwoord van het merk
.
Meer
Slecht slot
2/5
Ik heb dit slot in de zomer gekocht en heb sindsdien ook al vaak moeten wrikken om het slot open te krijgen. Je staat daar dan aan een fiets te wringen alsof je een fietsendief bent. Gisterenavond had ik 2 fietsen in de stad aan elkaar gehangen en toen we terug wouden gaan kreeg ik het niet meer open. We hebben met 4 man een half uur geprobeerd het open te krijgen, maar tevergeefs... Met de taxi naar huis moeten gaan en vandaag om da fietsen moeten gaan. Heb weer 5minuten staan wringen maar kreeg het gelukkig nu wel open. Dit zit gebruik in verder niet meer... De ketting zelf is wel in orde.
Meer
antwoord van het merk
Beste Katlijn,

Bedankt voor je review over onze bike chain lock 900.
Het is erg vervelend te lezen dat u zoveel moeilijkheden hebt met dit slot.
Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij willen er u op attent maken dat er nog steeds garantie zit op dit slot (2 jaar in totaal).
Wat wij voorstellen is dat je samen met het slot en je aankoopbewijs en/of klantenkaart langsgaat in één van onze Decathlon winkels en je product komt omruilen voor een nieuw exemplaar.

Indien je nog vragen hebt kan je mij altijd persoonlijk contacteren.

Met sportieve groeten,
Vincent
B'twin expert
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

B'twin

Fietsstandaard 300 volwassenen

(422)
B'twin

Hybridefiets Riverside 100

(145)
B'twin

Stadsfiets Elops 500 laag frame

(154)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen.