Kettingslot 900

€2499
Ref : 40 8168162

Ontworpen voor: wie zijn fiets wil beschermen tijdens lange stops.

Een zeer veilig en stevig fietsslot, ideaal om het frame en het voorwiel vast te maken.


Maat maatwijzer

Leveringsmethodes

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inbraakwering

Veiligheidsscore: 8 op 10. Zeer veilig fietsslot.

Volume

Nuttige lengte: 90 cm. Ideaal om frame of wiel vast te maken aan vast punt.

Lichtheid

Gewicht: 2,3 kg.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Veiligheid

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bestaat er geen onfeilbaar slot. Een fietsslot moet het stelen van de fiets bemoeilijken en de dief vertragen. Het heeft dus in de eerste plaats een ontradend effect. Een goed fietsslot bestaat uit materiaal dat bestand is tegen lockpicken en specifiek gereedschap vereist om te forceren.

Veiligheidsscore

De veiligheidsscore is een hulp om een fietsslot aan te schaffen dat past bij jouw fietsgewoontes. Daarvoor ontwikkelde B'TWIN samen met het onafhankelijk lab CNPP een testprotocol gebaseerd op de gangbare diefstaltechnieken. Dit unieke protocol laat toe om elk model een vergelijkbare score van weerstand tegen openbreken te geven, van 0 tot 10.

Behuizing

Schakels in behandeld staal (65 HRC), een van de hoogste hardheidsniveaus voor fietssloten. Gegarandeerde weerstand tegen een zaag of hamer. Bekleding in stof die geen krassen achterlaat op je frame.

Slot

Versterkt blokslot. Honderden verschillende sleutelvormen om het risico op diefstal te verkleinen. Twee genummerde sleutels worden meegeleverd.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

3.8 /5
127 Beoordelingen
127 Gebruikers bevelen dit product aan
5
46
4
38
3
22
2
8
1
13
Deel je mening met andere gebruikers
dagelijks gebruik slot
3/5
Qua stevigheid een perfect slot. Enkel door het dagelijks te gebruiken is het grijs plaatje waar je je sleutel moet insteken losgekomen en dit schuift hierdoor soms voor het sleutelgat.
Meer
Slot blokkeert
2/5
De ketting is stevig en flexibel maar het slot zelf blokkeert snel.
Na 8 maanden krijg ik het slot op geen enkel mannier meer open, ook niet met de reserve sleutel die appart werd bewaard.
Na een telefonisch contact met de klantendienst kwam ik erachter dat ik enkel aanspraak kan maken op de garantie van 2 jaar als ik de slot heel naar een decathlon winkel breng. Als ik het slot laat doorzagen of knippen dan vervalt mijn garantie.
Het slot zit natuurlijk op slot en vast aan mijn fiets... : (
Meer
antwoord van het merk

Beste Mariska,

Allereerst mijn excuses voor de late reactie.
Het slot mag normaal niet blokkeren en valt nog binnen de garantieperiode. Dit is een duidelijke productiefout. Je mag het (doorgezaagde) slot zeker nog inruilen voor een nieuw model in een Decathlonwinkel naar keuze. Laat me persoonlijk weten welke winkel je verkiest. Zo kan ik onze medewerkers van de respectievelijke winkel op de hoogte brengen van je komst, zodat je geen problemen zal ondervinden bij de omruiling. 

Met sportieve groeten
Stefan Nuyts
Btwin Expert
Meer
BTWIN kettingslot echt geen aanrader
1/5
Jaren geleden heb ik voor het eerst het BTWIN kettingslot gekocht en ik was er jarenlang blij mee. Vorige winter moest het slot door een nieuwe vervangen worden. Omdat ik zo blij was met het BTWIN kettingslot besloot ik weer hetzelfde slot te kopen. Helaas moest ik het nieuwe slot binnen twee maanden twee keer terugbrengen omdat het niet meer openging. Heel jammer natuurlijk en uiteindelijk heb ik het geld teruggevraagd en een ander merk kettingslot gekocht. Dus ik zou anderen dit slot nu afraden, want je wordt er niet blij van als je het slot dagelijks nodig hebt.
Meer
antwoord van het merk
Hoi Christin,

Bedankt voor je review en feedback. Ik zal deze info doorgeven aan onze productontwikkelaar. Wellicht is er dus wel iets veranderd in het slot, maar dat dus niet goed functioneert in vergelijking met het oude model waarvan jij veel plezier hebt gehad.

Groet,
Bennie
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

B'twin

Fietsstandaard 300 volwassenen

(382)
B'twin

Hybridefiets Riverside 100

(132)
B'twin

Stadsfiets Elops 500 laag frame

(132)

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen.

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard