Regenbroek voor wandelen kinderen MH100 marineblauw 7-15 jaar

€1000

Ontworpen voor: kinderen, om ze op wandeltochten te beschermen tegen regen en wind.

Vergeet niet deze regenbroek onder in de rugzak te stoppen wanneer je gaat wandelen, samen met een regenjack heb je zo een volledig pak voor je kind. Compact, waterdicht en ademend basisstuk!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Navyblauw

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 2 uur waterdicht (2 000 Schmerber), alle naden waterdicht.

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 2 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2 000 mm weerstaat dus aan een druk van 2 000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2 000 Schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademend is, wordt de waterdampdoorgangsweerstand (RET) berekend (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die RET, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = bijzonder goed ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.

Waterafstotend vermogen van de stof

Het waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet je regelmatig herhalen tijdens de hele levensduur van het kledingstuk (wij raden aan dat om de 3 wasbeurten te doen). Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.

Technische details

Elastische taille, pijpen onderaan verstelbaar (aantrekbandje met klittenband) en voorzien van een elastiek.

Vergelijkende score voor de milieu-impact van de artikelen

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Meer informatie op: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Bewaren op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team van ontwerpers is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties, we onze artikelen voortdurend kunnen bijschaven.

Goedgekeurd door

Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en door ons R&D-lab, dat als taak heeft de beste materialen uit te zoeken.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten