Soortgelijke producten
Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel
Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel
Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel

Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel

€200
€3636/KG
8518643

Ons team van fervente triatleten en -atletes ontwikkelde deze reep om te helpen bij de recuperatie na een intensieve of langdurige inspanning.

Ben je net klaar met een flinke trainingssessie? Deze lekkere reep bevat alles wat je nodig hebt om sneller te recupereren en terug aan de slag te kunnen.

Vraag & Antwoord
Flavor: Banaan
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Energiewaarde

230 kcal per reep.

Eiwitgehalte

Bevat 17 g eiwitten per reep.

Vermindert vermoeidheid

Vitamine C, B6, en B12 helpen vermoeidheid verminderen.

Antioxidant

Vitamine C en zink dragen bij aan de bescherming tegen oxidatieve stress.

Helpt de prestaties

Vitamine B6, B12 en C dragen bij tot een normale energiestofwisseling.

Technische informatie

Een product voor de recuperatie

Voor een optimale werking eet je de reep best binnen een half uur na de inspanning. Waarom koolhydraten? Koolhydraten dragen bij aan de recuperatie van de normale spierfuncties (contractie) na een zeer intensieve en/of langdurige lichamelijke inspanning die je spieren heeft uitgeput en de voorraad glycogeen in je skeletspieren heeft verminderd. Waarom eiwitten? Eiwitten helpen bij de wederopbouw van spiervezels die door de inspanning zijn beschadigd.

Waar moet ik mijn reep mee aanvullen?

Voldoende water (met tussenpozen) om je vochtniveau te herstellen (houd hierbij rekening met je transpiratie); natrium voor de hydratatie en om de koolhydraten beter op te nemen; waterstofcarbonaat om de zuurtegraad te bufferen. Daarom raden wij aan om water rijk aan natrium en waterstofcarbonaat te drinken.

Wanneer moet ik iets eten na het sporten?

Neem zeker niet te veel! Je hoeft niets te eten na een korte of lichte training, of als je binnen een uur gaat eten (zorg er in dat geval wel voor dat je maaltijd voldoende koolhydraten, eiwitten en antioxidanten bevat).

"Hoe meer eiwitten, hoe beter"; "Whey is de beste optie voor de recuperatie". Weg met deze mythes!

Het heeft geen enkele zin om te veel eiwitten binnen te krijgen. Alles boven de 20 gram heeft geen invloed meer op je herstel of de heropbouw van je spieren. Enkel eiwitten op zich zijn ook niet voldoende voor een optimale recuperatie. Om je spieropbouw en het aanvullen van je spierglycogeen een duwtje in de rug te geven, combineer je die eiwitten best met koolhydraten.

Herinnering

Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk. Drink regelmatig.

Gewicht

0.055 kg

Overige informatie

Samenstelling

Knapperige eiwitreep met karamel en banaan**, **gearomatiseerd. Met omhulling van pure chocolade. Rijk aan eiwitten, bron van vitamines B1, B6, B12, C en zink. Ingrediënten: Omhulling van pure chocolade (35%) (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJAlecithine, vanille-extract) (USA), karamel (15%) (glucosestroop, suiker, gecondenseerde MELK, invertsuikerstroop, cacaoboter, water, bevochtigingsmiddel: sorbitol, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout) (Duitsland), MELKeiwitten (USA, Ierland, EU), collageenhydrolysaat (Brazilië), knapperige SOJAbrokjes (8,2%) (isolaat van SOJAeiwitten, rijstmeel, GERSTemoutextract (GLUTEN), zout) (USA), bevochtigingsmiddel: glycerol, isolaat van SOJA-eiwitten (China), water, kokosolie, aroma, bananenvlokken (0,5%) (Ecuador), bindmiddel: microkristallijne cellulose, vitamines (EU en niet-EU): ascorbinezuur (C), cyanocobalamine (B12), thiamine hydrochloride (B1), pyridoxine (B6), kleurstof: bètacaroteen, zinkoxide. Made in Germany. Kan sporen bevatten van: PINDA'S, NOTEN, EIEREN.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten bereik van kinderen houden.

Afbeeldingen

Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel
Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel
Knapperige recuperatiereep Crunchy Recovery Bar 55 g banaan en karamel

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord