Koffer voor gedemonteerd jachtgeweer 500 groen

€9000

8561297

Onze teams ontwikkelden deze koffer met buitenschaal in thermogevormd schuim zodat je je gedemonteerde jachtgeweer in alle veiligheid kunt vervoeren.

Koffer met een volledig nieuw design, om je wapen optimaal te beschermen. Dankzij de buitenschaal van 8 mm en de structuur binnenin in triple density schuim is dit het ideale accessoire.

Kleur:

Olijfzwart / Koffie

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Bestand tegen wilde vegetatie

Buitenschaal in EVA-schuim van 8 mm dik.

Bescherming van de inhoud

Thermo-gecomprimeerde binnenindeling in EVA-schuim van 3 mm + schuim van 30 mm

Meerdere vakken

4 compartimenten voor een gedemonteerd geweer met toebehoren.

Vergrendelmechanisme

Dubbele metalen rits, vast te maken met hangslotje. YKK-ritsen van 8 mm.

Eenvoudig transport

Comfortabele handgreep om de koffer gemakkelijk te kunnen meenemen.

Technische informatie

Ben je op zoek naar een maximale bescherming om je wapen te vervoeren? Dan is deze koffer iets voor jou!

Om je wapen in alle veiligheid te vervoeren, in de auto of onderweg naar je jachtplek, heb je 2 oplossingen: een klassiek foedraal of een foedraal voor een gedemonteerd geweer. Gaat je voorkeur echter uit naar een koffer, dan voldoet dit nieuwe model, dankzij zijn design, stevigheid en triple density schuim, zeker aan je verwachtingen. Onze ingenieurs hebben in de eerste plaats gedacht aan het optimaal beschermen van je geweer tegen eventuele schokken. Hoe? Dankzij het EVA-schuim

Wat zijn de voordelen van het gebruik van EVA-schuim in deze geweerkoffer?

Onze jachtkoffer is vervaardigd op basis van een buitenschaal in EVA-schuim met een dikte van 8 mm. Dit materiaal is licht, soepel en duurzaam. EVA-schuim is extreem sterk. Daarbovenop hebben we ervoor gekozen om het geheel nog te versterken met een binnenbescherming in triple density schuim: 30 mm polyethyleenschuim (15 mm bovenaan en 15 mm onderaan) + 20 mm polyurethaanschuim. Wees niet langer bang voor schokken.

Technische gegevens en afmetingen van dit accessoire

Buitenafmetingen:
Lengte: 86 cm
Breedte: 31 cm
Dikte: 12 cm

Binnenafmetingen:
Lengte compartiment voor loop en kulas: 81 cm
Lengte compartiment kolf: 54 cm
Breedte compartiment kolf: 19,5 cm

Hoe ziet de binnenkant van deze geweerkoffer eruit?

In deze koffer van 3,5 kg met 4 compartimenten kun je je gedemonteerde wapen opbergen. Een vak voor de lopen en de kulas (de twee riemen met klittenband vermijden dat ze tijdens het transport bewegen), een vak voor de kolf (ook met een klittenband), een vak voor je reinigingsset van Solognac, zodat je dat steeds bij de hand hebt en een laatste vak voor een doosje waar je kleine accessoires in kunt stoppen, zoals chokes of een doek (die inbegrepen is).

Je wapen beweegt niet

Naast de 3 riempjes die je geweer vasthouden, bevat de koffer ook een groen schuimblok dat de vorm van je wapen aanneemt, zodat dit optimaal op zijn plaats blijft zitten tijdens het transport. Dit zachte schuim vormt zich perfect naar je geweer. Concreet betekent dit dat het schuim vervormt als het in contact komt met de kolf, de kulas en de lopen: het wapen wordt op die manier gestut en beweegt niet meer. Ook belangrijk: je kunt de koffer onopvallend meenemen, dankzij de beperkte afmetingen.

Het zit hem in de details!

De koffer in zijn geheel sluit met een rits in de lengte, waar je nog een hangslot aan kunt bevestigen. In combinatie met een kluis is het een ideale en veilige oplossing om je wapen thuis op te bergen, zeker als je kinderen hebt. Deze jachtkoffer heeft een "authentiek" model, met een statig en robuust karakter. Het polyethyleen (dat gebruikt werd bij de productie van dit product) is bovendien erg goed bestand tegen schokken en slijtage.

Kan ik het vliegtuig nemen met mijn gedemonteerde geweer opgeborgen in deze koffer?

Naast de binnenlandse voorwaarden en regels voor het vervoeren van jachtwapens, gelden er ook specifieke regels om te kunnen reizen met een vuurwapen. Dit geldt met name als je het vliegtuig moet nemen. We raden je aan om inlichtingen in te winnen bij de bevoegde instanties. De mogelijkheid om deze koffer mee te nemen in het vliegtuig hangt dus met name af van de voorwaarden vastgelegd in de verschillende reglementen van de luchtvaartmaatschappijen.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Schuimgedeelte 100% EVA Schuimplastic 100% Hogedichtheidpolyetheen Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Riem 100% Polypropyleen

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Koffer voor gedemonteerd jachtgeweer 500 groen
Koffer voor gedemonteerd jachtgeweer 500 groen
Koffer voor gedemonteerd jachtgeweer 500 groen
Koffer voor gedemonteerd jachtgeweer 500 groen
Koffer voor gedemonteerd jachtgeweer 500 groen

Video

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren