Kokertas voor dans meisjes zwart met lovertjes

€1000

Ons ballet van ontwerpers ontwikkelde deze uiterst lichte kokertas voor al je balletspullen: balletpakje, -schoentjes en maillot!

Wil je een lichte tas voor de balletles? Door zijn formaat en ronde vorm is deze handige tas ideaal om alles in te stoppen. Klaar om je pas chassés te doen!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / ZWART
Maat: maatwijzer
1

PRODUCTVOORDELEN

Lichtgewicht

Klein en opvouwbaar, past in het zakje om overal mee te nemen.

Inhoud

Tas van 15 liter.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom deze tas kiezen?

Onze teams hebben een lichte en gemakkelijk mee te nemen tas ontwikkeld, die je aan je schouder kunt dragen. Hij is bovendien discreet en gemakkelijk op te vouwen in een zakje. De ronde vorm is ideaal voor je dansoutfit.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze hebben onze artikelen getest tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo konden we weten welke punten nog voor verbetering vatbaar waren en de artikelen aanpassen zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Kokertas voor dans meisjes zwart met lovertjes
Kokertas voor dans meisjes zwart met lovertjes
Kokertas voor dans meisjes zwart met lovertjes

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord