Kunstaas voor roofvissen 4D Rattle Trout 12,5 cm golden albino

€900
Artikelcode : X8407693 8407693

Ontworpen voor: kunstaasvissen op roofvissen.

De 4D Rattle Trout is op heel wat punten veranderd. Het kunstvisje is nu voorzien van een holte voor lokmiddel (forellendeeg, pellets enz.).


Maat
  • unieke grootte Voorraad 0
Niet in voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

De nieuwe 4D-bekleding imiteert perfect een forel.

Visuele efficiëntie

Zwemdiepte

Door zijn dichtheid kan dit kunstvisje op verschillende dieptes zwemmen.

Zwemdiepte

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

- Lengte: 12.5 cm - Gewicht: 35 g - Kleur: Golden Albino - Dichtheid: moderate sink - Vorm: shad - Gedetailleerde fotochrome 4D-bedrukking - Ingewerkt lokmiddel - Compartiment voor lokmiddel - Ratel ingewerkt in de staart - Versterkte haak - Superscherpe dreg SG 12,5 cm #4

4D Rattle Trout

De vierde dimensie ontstond dankzij onze gedetailleerde fotochrome skin print en een lokmiddel dat meerdere aanvallen uitlokt. Die details maken het kunstaas zo levensecht dat roofvissen het moeilijk hebben om te weerstaan aan de zin om het aan te vallen. Elke kleur werd getest en aangepast tot hij helemaal perfect zat, en het lokmiddel in dit kunstvisje is een echt pluspunt bij moeilijke omstandigheden!

Beschrijving

De 4D Rattle Trout is op heel wat punten veranderd. Het kunstvisje is nu voorzien van een holte voor lokmiddel (forellendeeg, pellets enz.). Zijn onweerstaanbare zwembeweging en het geluid van de ratel in de staart, gecombineerd met de nieuw hyperrealistische kleuren en het ADN-lokmiddel maken dit kunstaas ongeloofljik doeltreffend.

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard