PRODUCTVOORDELEN

Samenstelling

L-carnitine + zwarte peper-extract

TECHNISCHE INFORMATIE

Samenstelling

Het nieuwe L-carnitine onderscheidt zich door het zwarte peper-extract in staat om de biologische beschikbaarheid van andere producten te verhogen en ook door zijn thermogene effect dat het basis energieverbruik verhoogt en de resultaten verbetert.
De capsules zijn nu ook plantaardig en deze "veggie caps" zijn dan ook perfect voor personen die de inname van dierlijk voedsel willen verminderen.

Gebruikstips

Om de beste resultaten te behalen, raden we je aan om het innemen van de L-Carnitine capsules aan te vullen met aerobe oefeningen. Want gezien de nood aan energie van het lichaam, bevorderen we de mobilisatie van vetten om deze energie te verkrijgen.

Gebruiksadvies

De L-Carnitine capsules werden geherformuleerd aan de hand van ingrediënten van hoge kwaliteit ter bescherming van je gezondheid en om je te helpen je doelen zo snel mogelijk te bereiken. Elke inname van twee capsules bevat
1000 mg L-Carnitine (100% Carnipure), je kan ook 3 capsules nemen voor een krachtiger effect.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

L-Carnitine L-Tartraat (Carnipure™), Omhulsel: Hydroxypropylmethylcellulose (Capsule), Antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumzouten uit vetzuren Zwarte peper-extract (Piper nigrum) (Bioperine®).

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren, op een donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Nierinsufficiëntie, hepatitis. Zwangere vrouwen. -14-jarigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vergelijkbare producten