Lage bergwandelschoenen voor kinderen Crossrock maat 24-34 blauw

€2500
8492620

Onze ontwikkelaars, zelf ook wandelaars, ontwierpen deze schoenen om te rennen, klimmen, springen en te spelen bij zonnig weer, in de bergen en overal elders.

De Crossrock schoenen zijn stevig genoeg voor alle kinderavonturen. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen. Ook verkrijgbaar in waterdichte versie!

Vraag & Antwoord
Kleur: Navyblauw / Bloedappelsien
Maat: maatwijzer
Tweedehands
Soortgelijke producten
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

Hechting

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Schokdemping

Schokdemping

Dankzij de tussenzool in EVA over de hele voet.

Stevigheid

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en verstevigd bovenwerk.

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Gemakkelijk aan en uit dankzij de brede klittenband en de zelfspannende veters.

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om die resultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen door een groep jonge wandelaars in de bergen.

Welke maat kiezen?

Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.

Tips bij het kopen

Laat je kind goed rechtop staan om de schoenen te passen, met wandelsokken aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: of de hiel goed vastzit en of de tenen niet tegen de tip stoten bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Laat je kind er gerust even mee rondstappen in de winkel. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

Uitneembare binnenzool voor sneller drogen. Je kunt ze ook vervangen door een orthopedische zool.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 55.3% Polyurethaan, 44.7% Polyester Zool van 70% Butadieenrubber, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Droog bewaren.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze praktijktestingenieur, test de producten samen met een panel kinderen van het allereerste concept tot de schoenen in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

AFBEELDINGEN

Lage bergwandelschoenen voor kinderen Crossrock maat 24-34 blauw
Lage bergwandelschoenen voor kinderen Crossrock maat 24-34 blauw
Lage bergwandelschoenen voor kinderen Crossrock maat 24-34 blauw

VIDEO

Vraag & Antwoord