Lage schoenen voor bergwandelen met veters meisjes Crossrock blauw/roze 35-38

€2500

Onze ontwikkelaars, zelf ook wandelaars, ontwierpen deze schoenen om te rennen, klimmen, springen en te spelen bij zonnig weer, in de bergen en overal elders.

De Crossrock zijn stevig genoeg voor alle kinderavonturen. Je kunt je kind onbezorgd meenemen op ontdekkingstocht in de bergen.

Vraag & Antwoord
Kleur: Helder roze / Navyblauw
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

Hechting

Zool in rubber voor veel grip en duurzaamheid

Schokdemping

Schokdemping

Dankzij de tussenzool in EVA over de hele voet.

Stevigheid

Stevigheid

Dankzij een goed dekkende zool en verstevigd bovenwerk.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

270 g per schoen in maat 36

TECHNISCHE INFORMATIE

Zool met veel grip

Het gripniveau van onze schoenen krijgt een label.
Om dat label te verdienen, moet de zool labtests doorstaan om de grip te beoordelen op uiteenlopende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de testresultaten te dubbelchecken, laten we de schoenen ook nog eens in de praktijk testen in de bergen, door een groep representatieve testpersonen, kinderen in dit geval.

Welke maat kiezen?

Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.

Aankoopadvies

Laat je kind goed rechtop staan om de schoenen te passen, met wandelsokken aan. Pas indien nodig verschillende modellen en maten. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: of de hiel goed vastzit en of de tenen niet tegen de tip stoten bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Laat je kind er gerust even mee rondstappen in de winkel. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.

VERWIJDERBARE BINNENZOOL

Je kunt de binnenzool verwijderen zodat je schoenen sneller drogen. De zool kan ook worden vervangen door een orthopedische zool.

ONS MILIEUBELEID

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze natuurlijke omgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Dit product heeft nog geen milieubewust ontwerp, maar we werken dag in dag uit aan een verantwoorde variant: bij elke nieuwe ontwikkeling houden we ecodesign, herstelbaarheid en duurzaamheid hoog in het vaandel.

NIET WEGGOOIEN MAAR HERSTELLEN!

Voor al je bergwandelingen.
Mettertijd worden ook je producten ouder, ze kunnen verslijten of kapotgaan.
We bieden daarom ook veters (referentie: 8341958) aan, in onze winkels en op internet.
Bij de stappen om onze Quechua producten milieuvriendelijker te maken, houden we natuurlijk ook rekening met de prijs van een artikel.
Niet weggooien maar herstellen!

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyester Zool van 70% Butadieenrubber, 30% EVA Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Droog bewaren.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om zelfs de meest veeleisende wandelaar tevreden te stellen, worden de Quechua-producten in de bergen getest, in dezelfde omstandigheden als die die jullie tegenkomen op jullie wandelingen. Sarah, onze ingenieur voor terreintests, test de producten samen met een kinderpanel, vanaf hun ontwikkeling totdat ze in de rekken liggen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Handwas

Vergelijkbare producten

AFBEELDINGEN

Lage schoenen voor bergwandelen met veters meisjes Crossrock blauw/roze 35-38
Lage schoenen voor bergwandelen met veters meisjes Crossrock blauw/roze 35-38
Lage schoenen voor bergwandelen met veters meisjes Crossrock blauw/roze 35-38

VIDEO

Vraag & Antwoord