Wandelschoenen voor kinderen MH120 grijs/limoen

€1700

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge wandelaars, ontwierpen de lage kinderschoenen MH120 voor wandelen bij droog of nat weer.

Trek je eropuit deze zomer? Dan zijn deze schoenen de perfecte keuze voor je kind: ze zijn licht en bieden de nodige grip als je kind overal op wil klauteren!

Vraag & Antwoord

Kleur:

Anijsgroen / Leisteengrijs

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Hechting

De vorm en hoogte (3 mm) van de noppen garandeert grip op elke ondergrond

Afparelend vermogen

De synthetische stof is 1 uur lang bestand tegen lichte regen

Lichtheid

262 gram per schoen in maat 36

Schokdemping

Exclusieve hieldemping. Comfort en duurzaamheid verzekerd.

Stevigheid

Verstevigde buigingszones, extra stevige verlijming.

AFBEELDINGEN

Wandelschoenen voor kinderen MH120 grijs/limoen
Wandelschoenen voor kinderen MH120 grijs/limoen

TECHNISCHE INFORMATIE

Grip van de zool

De grip van onze schoenen krijgt een label.
Om de gripcoëfficiënt te bepalen (0,6 voor dit model), wordt de schoen in het laboratorium getest op verschillende ondergronden (glad, ruw, droog, nat).
Om de labresultaten te dubbelchecken, laten we de zoolkwaliteit ook nog eens testen in de praktijk, in de bergen, door een groep jonge testpersonen.

Welke maat kiezen?

Wandelschoenen mag je gerust een maat groter nemen dan je gewone schoenmaat; zo voorkom je dat bij afdalingen je tenen tegen de voorkant van de schoen stoten en wandel je dus een stuk comfortabeler. Een tip: knip je nagels kort en controleer voor elke afdaling of je veters goed aangetrokken zijn, zodat je voeten niet naar voren kunnen glijden in je schoenen.

Aankoopadvies

Laat je kind goed rechtop staan om de schoenen te passen, met wandelsokken aan. Er zijn twee punten waar je op moet letten als het om comfort gaat: of de hiel goed vastzit en of de tenen niet tegen de schoen stoten bij een afdaling. De schoenen mogen nergens knellen bij het passen. Let er ook op dat je kind de schoenen eerst inloopt alvorens er een lange tocht mee te maken.
Print de voetmeter op onze website af zodat je de maat kunt controleren.

UITNEEMBARE BINNENZOOL

De binnenzool is uitneembaar zodat hij sneller droogt. Je kan hem ook vervangen door een orthopedische zool.

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

Garantie

2 jaar

VIDEO

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en goed geventileerde plek

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen. Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten