Lange fitnessbroek Training 500 zwart

€2000

Om regelmatig te trainen en je doelen te halen.

Aansluitende broek in een uiterst rekbare stof, beweegt goed met je mee dankzij een rekbare kruisinzet in een goed verluchte stof.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Bewegingsvrijheid

360°-concept om vrij te bewegen. Speciaal ontwikkeld model, design en stof.

Zweetafvoer

Blijf droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Ecodesign

Gemaakt uit gerecycleerd polyester, voor een lagere milieu-impact.

Droogtijd

Droogt snel en hoeft niet gestreken te worden, wel zo gemakkelijk.

AFBEELDINGEN

Lange fitnessbroek Training 500 zwart
Lange fitnessbroek Training 500 zwart

TECHNISCHE INFORMATIE

De ontwikkeling van onze kleding voor cardiotraining

De volledige kledinglijn is ontwikkeld om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen zodat je cardiotrainingen ontspannende en leuke momenten blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Al onze modellen worden getest in de praktijk en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

Onze artikeltests

Al onze artikelen worden ontwikkeld met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In samenwerking met ons lab voor onderzoek en ontwikkeling en onze wetenschappers testen we alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie, zodat we je een optimaal comfort kunnen bieden terwijl je sport.

Wist je dit?

Als je wilt afvallen, is een matig intensieve activiteit (op ongeveer 70% van je maximale hartslag) gedurende langere tijd ( > 50 minuten) beter dan een korte maar heel zware inspanning. Zo zal je immers eerder putten uit de vetten dan uit de suikers in je lichaam. Bovendien is dit gemakkelijker, zodat je meer geniet van de activiteit en meer zin hebt om het nog eens te doen!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten