ECODESIGN
Soortgelijke producten
Lange winter fietsbroek met bretels RC100
Lange winter fietsbroek met bretels RC100
Lange winter fietsbroek met bretels RC100
Lange winter fietsbroek met bretels RC100

Lange winter fietsbroek met bretels RC100

€3500

We ontwikkelden de lange fietsbroek RC100 voor beginners die fietsen in koud weer, de broek is geschikt voor ritten van max. 2 uur of 50 km

We hebben extra aandacht besteed aan de bretels en de onderkant van de pijpen, resultaat: een broek die uitstekend blijft zitten zonder ergens te knellen!

Vraag & Antwoord
Kleur: ZWART / Fluo limoengroen
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Zitcomfort

Voorgevormd zeem in 'Medium Density'-schuim Dikte: 13 mm Gewicht: 100 kg/m³

Warmte

85% gerecycleerd polyester, 15% elastaan. 240 g/m²

Zweetafvoer

Ademende stof voor een goed comfort

Ecodesign

Stof met gerecycleerd polyester

TECHNISCHE INFORMATIE

NIEUW 'MEDIUM DENSITY' ZEEM

Om je meer comfort te geven tijdens het fietsen ontwikkelden we dit 'Medium Density'-zeem.
De gekozen stof is zacht en ademend. De verstevigingszone is voldoende zacht met een gemeten stofgewicht van 100 kg/m³ en een dikte van 13 mm.
Dankzij perforaties in de stof wordt de transpiratie goed afgevoerd. Dit zeem garandeert een prima zitcomfort gedurende ritten van ongeveer 2 uur

VORM

De vorm van de verstevigingen (zone met dikker schuim) werd bepaald aan de hand van tests op een drukmat, die door onze modellenmakers direct op een paspop werd ontworpen. Daarna deden we nog verschillende pastests en tests in de praktijk. Deze test, uitgevoerd op wielrenners, bestaat uit het registreren van de drukpunten op het zadel. De verstevigingszone dekt alle contactpunten waar de druk het grootst is. Ze past zich perfect aan je lichaam aan dankzij de naad vooraan.

VERSTEVIGINGSZONE

Het hele contactvlak met het zitbeen is bedekt, ook het perineum is beschermd. De verstevigingszone is smal genoeg ter hoogte van het kruis om tijdens het trappen geen irritatie/schuurplekken te veroorzaken. Ingewerkte kanaaltjes vergroten de buigzaamheid van de versteviging.

EEN SCORE OM DE MILIEU-IMPACT VAN ARTIKELEN TE VERGELIJKEN

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

ONDERHOUDSADVIES

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen in een warme, verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

PRODUCTTESTS

Onze productontwikkelaars van het B'TWIN VILLAGE in het Franse Lille zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren.
Voor hen is het een heuse obsessie om dag na dag producten te bedenken die het leven van alle fietsers aangenamer maken.
Die producten worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 85% Polyester, 15% Elastaan Bovenlaag - Basismateriaal 54% Polyester, 46% Polybutyleentereftalaat laag 80% Polyamide, 20% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Vergelijkbare producten

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord