Lange winterfietsbroek met bretels voor racefietsen 100 zwart

€3000

Deze lange fietsbroek is ideaal voor beginners die ook in de winter met de racefiets willen blijven rijden.

De geruwde voering van deze fietsbroek met bretels voelt aan als fleece en zorgt ervoor dat je in de winter geen kou lijdt. Het schuimzeem zit erg comfortabel tijdens korte ritten (tot 50 km).

Vraag & Antwoord

Kleur:

ZWART / Parelgrijs / Sneeuwwit

Maat:

maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Stof die een goede warmte-isolatie biedt.

Zitcomfort

Zeem in voorgevormd schuim, aanbevolen voor wie af en toe fietst, 1 uur per rit.

Bewegingsvrijheid

Elastische stof en bretels.

TECHNISCHE INFORMATIE

Warmte van de stof

Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dit vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.

ADEMEND VERMOGEN VAN DE STOF

Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheid (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt.
Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof.

ONDERHOUDSINSTRUCTIES

Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Wassen zonder wasverzachter. Eventueel een tweede keer laten zwieren. Laten drogen in een warme, verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 91% Polyester, 9% Elastaan Bekleding - stof buitenkant 100% Polyester

TESTS

Ons team van ontwikkelaars, allemaal gepassioneerde fietsers, is gebaseerd in het Noord-Franse Rijsel, op een steenworp van de mythische Vlaamse wielerwegen. Om deze fietsbroek helemaal af te maken, hebben we ze de hele winter lang getest op de Vlaamse wegen: we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden, onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

Goedgekeurd door

Ons team van testers tijdens een fotoshootweek op de wegen in Bretagne, langs de Côte de Granit Rose en tot in het puntje van de Finistère.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten