Leash met gesp voor duiklamp, met spiraalsnoer en ring

€1300

8483964

De teams van Subea, bestaande uit gepassioneerde duikers, ontwierpen deze gesp met spiraalsnoer zodat je je duikaccessoires veilig aan je vest kunt vastmaken.

Met deze leash houd je je instrumenten binnen handbereik! Geen risico meer dat je je lamp of een ander duikaccessoire verliest dankzij deze haak met spiraalsnoer. Rekt uit tot 140 cm lang!

Kleur:

ZWART

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Beschikbaar in de winkel

Productvoordelen

Gebruiksgemak

Leash om vast te maken aan je trimvest. Een ring om accessoires vast te maken.

Veelzijdigheid

Centrale clip, in twee richtingen te sluiten voor meer gebruiksgemak.

Rekbaar

Lengte dichtgeklikt: 25 cm. Leash uitrekbaar tot 140 cm.

Technische informatie

Gebruik en kenmerken

Rekbare leash met gesp, ideaal om een lamp of fototoestel vast te maken, zonder risico op verliezen en steeds binnen handbereik. Karabijnhaak om vast te maken aan een ring van je trimvest. Ring aan het andere uiteinde om je waardevolle materiaal vast te maken. Extra beveiligingssysteem met de leash in textiel. De gesp in het midden is in beide richtingen te sluiten, zodat je je onder water niet hoeft af te vragen hoe het moet.

Afmeting

Lengte dichtgeklikt: 25 cm.
Maximumlengte: 140 cm.

Wat is het merk SUBEA?

Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenduiken en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: SUBaquatic Experiences are Amazing! Voor meer informatie: www.subea.com

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Samenstelling

Gespen 100% Polyoxymethyleen Riem 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.
7?

TESTS

Ontworpen en getest door onze teams en technische partner in Hendaye (Frankrijk).

Goedgekeurd door

Onze technische partner: Planet Océan, een duikcentrum met 5 PADI-sterren dat gevestigd is bij Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord. van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.

Gebruikersbeoordelingen

Loading

Vraag & antwoord

Dit zou je ook kunnen interesseren