Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print

€500

Vederlichte legging die heel zacht aanvoelt op de huid. Rekbare stof zodat je kleintje ongehinderd kan bewegen.

Als je dochtertje deze knuffelzachte legging aantrekt, kan ze in alle vrijheid spelen en bewegen dankzij de rekbare en lichte stof. En haar Decatoon's vriendjes stimuleren de fantasie.

Vraag & Antwoord

Kleur:

ROZE / Petroleum blauw

Maat:

maatwijzer
VERLAAGDE PRIJS
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

PRODUCTVOORDELEN

Rekbaar

Rekbare en lichte stof zodat je kleintje ongehinderd kan bewegen

Zweetafvoer

Katoen/polyester-mix die warmte en vocht afvoert zodat je kind droog blijft

Zachtheid

Heel zachte legging omdat we weten hoe gevoelig een kinderhuidje kan zijn

Afschermend

De kruisnaad is voldoende lang zodat buik en rug steeds goed bedekt blijven

Positiebehoud product

Elastische tailleband om goed te blijven zitten en makkelijk aan te trekken

AFBEELDINGEN

Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print
Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print
Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print
Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print
Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print
Legging voor kleutergym meisjes 100 roze/print

TECHNISCHE INFORMATIE

Producttests

Onze productontwikkelaars selecteren alle stoffen en accessoires met de grootste zorg: geen vezels of kleurstoffen die risico's inhouden, geen elementen die kunnen worden ingeslikt (knopen, koordjes, strass ...). We controleren ook streng dat onze kleding geen materialen bevat die giftig zijn als een kind ze in zijn mond stopt. We gaan verder dan wat de normen eisen, en denken aan elk element, want voor ons staat de veiligheid van je kind voorop. Die details maken het verschil!

Ontwikkeling van het kind

Bij de productontwikkeling laten we ons bijstaan door een psychomotorisch therapeut om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen en hoe kinderkleding hierbij kan helpen. "Het is belangrijk dat het kind niet ontmoedigd raakt. Kijk welke dingen je kind al aankan en laat hem die zoveel mogelijk zelf doen, door de herhaling zullen ze uiteindelijk een automatisme worden", vertelt Agathe, psychomotorisch therapeut en onze partner

Het kind helpen om zichzelf te leren aankleden

Hoe doen we dat? Met ritsen die gemakkelijk te sluiten zijn, een wijde halsopening zodat je kind zijn trui zelf over het hoofd kan trekken zonder verstrikt te raken, visuele markeringen zodat hij weet wat links/rechts en voorkant/achterkant is... Al die kleine dingen helpen je kind om stap voor stap zelfredzaam te worden en zich helemaal zelf aan te kleden.

Peuter- en kleutergym

Je wil je kleintje laten sporten, spelen, bewegen en nieuwe dingen laten ontdekken?
Peuter- en kleutergym, een allereerste kennismaking met sport, stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van je kind en laat je kampioen in de dop vooral veel plezier beleven!
Het is een speelse activiteit voor kinderen van 1 tot 6 jaar, in de vorm van een uitdagend parcours gebouwd met aangepast materiaal.

De voordelen van peuter- en kleutergym

Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.

Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?

Domyos heeft alles wat je kleintje nodig heeft om comfortabel te bewegen: T-shirt, broek, legging en zelfs een vestje speciaal voor kleutergym! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moet sjorren. Afhankelijk van het niveau is de kleding meer of minder technisch.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 95% Katoen, 5% Elastaan

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten