Lokaas oppervlaktevissen Suicide Duck 10,5 cm

€1799
(2)
Ref : X8382552 8382552

Ontworpen voor: het hengelen op roofvissen.

Superrealistisch aas voor oppervlaktevissen dat een eend imiteert, met gloednieuwe functies! De details die het resultaat zijn van een 3D-scan maken de meeste roofvissen helemaal gek.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 1
Nog maar enkele exemplaren in voorraad

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Visuele efficiëntie

De zwembeweging en de vorm maken het zeer realistisch.

Geluidefficiëntie

Het geluid dat het aas uitstoot, zorgt voor bliksemsnelle aanvallen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Suicide duck

Superrealistisch aas voor oppervlaktevissen dat een eend imiteert, met gloednieuwe functies! De details die het resultaat zijn van een 3D-scan maken de meeste roofvissen helemaal gek en lokken brutale aanvallen uit. Het lichaam is gemaakt van ultrastevig ABS en de poten van een ietwat soepeler materiaal. De draaibeweging van de poten laten het aas er levensecht uitzien en maken een soort van "splash"-beweging die een spoor van luchtbellen achterlaat, om roofvissen van op afstand te lokken.

Lijnbevestiging

Voor het hengelen in wierbanken, haal je de driehaak in de buik eruit. Er zijn twee manieren om te werk te gaan. Maak de lijn vast in de bek en het aas zal laag en onopvallend zwemmen, zoals een eend die probeert te ontsnappen door zich discreet te verstoppen. Maak de lijn aan de borst vast en het aas zal hoger zwemmen zoals een eend die erg in paniek is.

Aansporing

Het aas kan snel of traag worden ingehaald, met korte of ruime trekbewegingen, en kan een eend op een uiterst realistische manier nabootsen. Uitstekend aas voor het vissen op snoek, zwartbaars, muskellunge en grote meervallen! Er wordt gezegd dat een goede aanval aan het oppervlak overeenkomt met tien aanbeten — probeer de Suicide Duck en oordeel zelf!

Samenvatting

- Uitstekende actie aan het oppervlak - Draaiende poten met een "splash"-beweging - Goed in evenwicht om op de buik neer te komen bij het inhalen - Haakje vast te klikken op de rug voor een antiwiermontage - Haakjes bedekt met pluimen - Details 3D-scan voor een ongelooflijk realistische weergave - Twee manieren om te werk te gaan - Drieledige Savage Gear-haken (maat 1 voor de kleine en maat 1/0 voor de grote Suicide Duck)

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

5 /5
2 Beoordelingen
2 Gebruikers bevelen dit product aan
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Exelent
5/5
Certainement un des meilleur leurre de surface ....

ps : je recommande le 10,5 Cm qui est une vrai turie , En 15 cm un peus trop grand pour moi
Meer
terrible
5/5
bonjours,
tres bon leurre de surface pour le brochet et le black bass.
par contre acheter il i a une semaine et avec un broc de 67 et 2 bass de 45 il y a deja une patte de cassez.
connaissant la qualité de la marque savage gear, je pense qui sagit d'un default sur mon article, puis je faire un echange en magasin les pont de cé 49?
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard