Molen voor kunstaasvissen Nexave 4000 HG FE

€6000
8407801

Ontworpen voor de halfgevorderde hengelaar die met kunstaas vist.

De nieuwe Nexave FE is de verbeterde versie van de beroemde Nexave FD. Dit nieuwe molentje met slip voorop is ideaal voor zoet water en lichte tot gemiddelde visserij met kunstaas op forel, baars, ...

Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Controleer de voorraad van dit artikel in je winkel
Tweedehands
Media 0

PRODUCTVOORDELEN

Rolvermogen

Rolvermogen

Soepel draaiend molentje zodat je heel aangenaam vist.

Vermogen

Vermogen

Dankzij de slip kun je de strijd aanbinden met de meeste zoetwatervissen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

- Slingerslag: 91 cm
- Gewicht: 325 g
- Lijncapaciteit: 180 m in 30/100
- Slip: 8,5 kg - Ratio: 5,8:1

Nexave

De nieuwe Nexave FE is de verbeterde versie van de beroemde Nexave FD. Dit nieuwe molentje met slip voorop is ideaal voor zoet water en lichte tot gemiddelde visserij met kunstaas op forel, baars, snoek of snoekbaars, maar ook voor matchvissen of feedervissen. Dankzij de 3 roestvrije lagers draait deze molen opmerkelijk soepel, zoals we gewend zijn van Shimano. De slip is perfect regelbaar, zodat je probleemloos de strijd met de grootste vissen aan kunt.

AR-C spoel

Gepatenteerd spoelontwerp met V-lip, om verder en nauwkeuriger uit te werpen dankzij de kleinere windingen. De AR-C spoel beperkt het verward raken van de lijn. Voortaan zijn de meeste molens van Shimano uitgerust met AR-C spoelen.

VariSpeed II

VariSpeed II is een verbeterde vorm van het VariSpeed systeem waardoor de spoel met twee variabele snelheden op en neer beweegt voor een perfecte oprolling van de lijn op de spoel. Hierdoor kun je gemakkelijker en verder uitwerpen.

Garantie

2 jaar