Mondstuk voor ademautomaat voor duiken silicone dubbele dichtheid zwart

€1000
(1)
Artikelcode : 102187 8334357

Ontworpen voor: duikers op zoek naar een nieuw mondstuk voor hun ademautomaat.

Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen. Twee siliconendichtheden, voor extra comfort in de mond.


Maat
  • unieke grootte Voorraad 299
Online beschikbaar

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad
Levering aan huis :

PRODUCTVOORDELEN

Mondcomfort

Twee siliconendichtheden, voor extra comfort in de mond.

Mondcomfort

Aanpasbaarheid

Dankzij de exclusieve vorm zit dit mondstuk aangenaam en stabiel in de mond.

Aanpasbaarheid

Vlotte montage / demontage

Past op elke ademautomaat. Vastzetten met een spanbeugel.

Vlotte montage / demontage

TECHNISCHE INFORMATIE

De ademautomaten Subea: exclusief en gepatenteerd anatomisch mondstuk!

Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende diktes van het materiaal (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak. Dit mondstuk is in twee siliconendichtheden en dus comfortabeler aan het tandvlees.

Onderhoudstips

Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.

Garantie op de artikelen

Op de artikelen van Subea-Tribord is 2 jaar garantie (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop en 2 jaar garantie bij een verborgen gebrek (volgens de wetgeving in elk land) te rekenen vanaf het moment dat het verborgen gebrek wordt vastgesteld. Onze artikelen zijn bedoeld voor sportief, niet-professioneel gebruik. Schade veroorzaakt door schokken, een verkeerd gebruik of normale slijtage valt niet onder de garantie.

Wat is het merk SUBEA?

Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: SUBaquatic Experiences are Amazing! Voor meer informatie : www.subea.com

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

TESTS

Onze technische partner: PlanetOcean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor duiken is een attest van een monitor nodig.

Samenstelling

"Onderstel : 100.0% silicone"

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

5 /5
1 beoordelingen
1 Gebruiker beveelt dit product aan
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Bon confort
5/5
Grace à cet enbout, c'est agréable de ne pas avoir mal dans la gencive après un heure de plongée. Dommage qu'il manque le colier de fixation en nylon, grâce à ma remarque, Thibaut le chef de prouduit chez Subea corrigera ce problème.
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard