Mondstuk voor duiken silicone dubbele dichtheid zwart

€999
(1)
Ref : 102187 8334357

Ontworpen voor: duikers op zoek naar een nieuw mondstuk voor hun ademautomaat.

Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen. Twee verschillende siliconendichtheden, voor extra comfort.


Maat maatwijzer

Ophalen in winkel : Toon winkelvoorraad Levering aan huis :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Aanpasbaarheid

Dankzij de exclusieve vorm zit dit mondstuk aangenaam en stabiel in de mond.

Mondcomfort

Twee siliconendichtheden, voor extra comfort in de mond.

Vlotte montage / demontage

Geschikt voor elke automaat. Vastzetten met een klemring.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

De SUBEA-ademautomaten: exclusief en gepatenteerd anatomisch mondstuk!

Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende dikten (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.

Onderhoudstips

Nooit oplosmiddelen of producten op basis van koolwaterstoffen gebruiken om je automaat schoon te maken, ook nooit zelf smeren. Geen spray gebruiken, drijfgassen kunnen het plastic aantasten.

Productgarantie

De producten van Subea-Tribord hebben twee jaar garantie (volgens de wettelijke bepalingen in elk land) te rekenen vanaf de datum van aankoop, en twee jaar (volgens de wettelijke bepalingen in elk land) vanaf de vaststelling van een defect, voor de wettelijke garantie bij verborgen gebreken. Onze producten worden gemaakt voor een sportief, niet-professioneel gebruik. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door slagen of klappen bij slecht gebruik of normale slijtage.

Wat is het merk SUBEA?

Tribord Duiken wordt SUBEA, het Decathlon-merk voor onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). Alle merkverwijzingen op onze producten zullen geleidelijk vervangen worden. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing!" Voor meer info: www.subea.com

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen ver van bronnen die ozon produceren. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

TESTS

Onze technische partner: Planet Ocean (een 5-sterren PADI-duikcenter), gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in het Franse Hendaye. Dit center werkt het hele jaar door met SUBEA-duikmateriaal. Het team van instructeurs nauwgezet mee aan de ontwikkeling van de SUBEA-producten: van het ontwerp in overleg met de teams (productmanagers, designers en ingenieurs) tot langdurige tests met duikers van het center (van beginners tot instructeurs die het hele jaar door opleidingen geven).

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor duiken is een attest van een monitor nodig.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

5 /5
1 beoordelingen
1 Gebruiker beveelt dit product aan
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Deel je mening met andere gebruikers
Bon confort
5/5
Grace à cet enbout, c'est agréable de ne pas avoir mal dans la gencive après un heure de plongée. Dommage qu'il manque le colier de fixation en nylon, grâce à ma remarque, Thibaut le chef de prouduit chez Subea corrigera ce problème.
Meer

ONZE AANBEVOLEN PRODUCTEN

Subea

OSB voor duiksport

(19)
Subea

Tas/hoes voor ademautomaat zwart/blauw

(4)

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen.

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard