Mouwloos fietsjasje voor heren RC500 geel

€2500

Dit jasje werd door onze ingenieurs ontwikkeld en getest voor koud en vochtig weer, om je te beschermen tegen motregen en opspattend water bij natte wegen.

Het jasje is vooraan waterafstotend en beschermt je tegen lichte regen. Dankzij de fluokleur en de reflecterende zones ben je bovendien zowel overdag als in het donker goed zichtbaar.

Vraag & Antwoord
Kleur: Fluo limoengroen / Antraciet
Maat: maatwijzer

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Vooraan water- en winddicht.

Zichtbaarheid

Fluogeel voor goede zichtbaarheid overdag, reflecterende zones voor 's nachts.

Ademend vermogen

Rugpand in mesh voor een uitstekend ademend vermogen.

zakken

1 ingedeeld ritszakje achteraan

TECHNISCHE INFORMATIE

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meten we de weerstand tegen damp (test gebaseerd op de ISO-norm 11092).
Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt.
Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof

Waterdichtheid van de stof

Waterdichtheid van een stof is het vermogen om de regen buiten te houden.
We meten in welke mate een stof bestand is tegen waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is.
Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de waterdruk uitgeoefend door 2000 m water (wat ongeveer overeenstemt met een bui van 2 uur).

Onderhoudsadvies

Wassen in de machine op 30°C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het kledingstuk binnenstebuiten keren. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed geventileerde ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het B'Twin Village in het Franse Rijsel. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er mooie, eenvoudige en technische producten voor fietsers.
Die worden vervolgens ongenadig getest in gebruik op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat enkel door onze producten in echte omstandigheden te testen, we ze voortdurend kunnen verbeteren.

Een score om de milieu-impact van onze producten te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Inzetstuk 80% Polyamide, 20% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading

Vraag & Antwoord

Vergelijkbare producten