Speedrope Sport Springtouw voor Volwassenen & Kinderen - - Jump rope

€2995
€3495 -14%
*De uitverkoop begint op 27/6/2024

Speedrope Sport Springtouw voor volwassenen en kinderen - Verstelbaar Jump rope

Kleur: Blauw

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Vitalicsport.com

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Je tijd is schaars. Natuurlijk is het leuk om zo nu en dan naar de sportschool te gaan maar elke keer weer in de auto rijden - je omkleden - een workout doen - en naar huis rijden kost toch al snel 2 tot 2.5 uur. Hierdoor wordt het op drukke dagen vaak erg lastig om toch je workout te doen. Van nu af aan hoef je geen training meer te missen door tijdsgebrek. Sporten doe je gemakkelijk en effectief vanuit huis met de Vitalic jump rope set waardoor je in topvorm de zomer tegemoet gaat!

SNEL KRACHT OPBOUWEN? - De meeste springtouwen zijn erg licht en daardoor enkel gericht op het opbouwen van conditie. Wanneer je ook kracht wil opbouwen ben je bij de meeste aan het verkeerde adres. Deze set bevat een met zwaar springtouw waardoor je meer kracht moet zetten tijdens het touwtje springen en je snel kracht opbouwt.

CONDITIE OPBOUWEN? - Voor het opbouwen van conditie of het herstellen bij een blessure is het gebruik van het speedrope ideaal. Door het snelle draaien van het speedrope vliegt je hartslag omhoog waardoor je binnen no-time aan het zweten bent. Met de Vitalic set bepaal jij het tempo.

VOLLEDIG VERSTELBAAR AAN JOU - Een springtouw moet perfect op maat zijn voor jou! Om dit te garanderen is deze set volledig verstelbaar. Niet alleen het wisselen tussen verschillende typen touwen gaat gemakkelijk maar ook de lengte van de touwen aanpassen doe je in een handomdraai.

RISICOLOOS BESTELLEN - Wij willen dat je echt tevreden bent en zijn er van overtuigd dat onze set daar voor zorgt. Niet 100% tevreden? Dan mag je deze set tot 30 dagen na aankoop kosteloos retourneren. Dit is geen enkel probleem!

De Vitalic Jump rope set combineert topkwaliteit met fraai design. Klik op ''in winkelwagen'' en neem niet langer genoegen met tweederangs namaak producten.

Technische informatie

  • Gebruiksplaats BUITEN & BINNEN
  • FUNCTIES Speed
  • Frequentie Alle frequenties
  • Intensiteit Alle intensiteiten
  • Verstelbare lengte Verstelbare lengte

Overige informatie

Samenstelling

Springtouw

Gebruikersbeoordelingen