8IGHT AND COUNTING

Hoogwaardige Bib-short. Mooi en comfortabel

€8900

Hoogwaardig BIB - short waarin we per se deze in de kern gekleurde royaal blauwe stof wilde gebruiken. Deze is supersterk, maar voelt zalig aangenaam aan.

Kleur: ZWART
Maat:
Web exclusief
Verkocht en verzonden door 8andCounting
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

Hoogwaardige BIB short, knap en comfort, perfect te combineren.

Hoogwaardig BIB - short waarin we per se deze in de kern gekleurde diep zwarte stof wilde gebruiken. Deze is supersterk, maar voelt zalig aangenaam aan.

Qua Comfort leven we op ijle hoogtes, onze wielershort is zo ontwikkeld om elke vorm van ongewenste wrijving tegen te gaan. Ons zeemvel is het onderwerp van lovende kritiek van veel van onze klanten. NO need to change, uren fietsplezier en de fun achteraf !

De afwerking rond de benen werkt met een leuk design en silicon injected powerband, sluit mooi en breed aan en blijft dan ook zitten waar jij dat graag hebt.

Zonder de voordelen te verliezen van de stevigheid op de nodige plaatsen.

Mooi aanpassend en comfortabel. We kozen voor een chamois van 120m²/kg met foam van Belgische grond. Een half dagje fietsen zonder problemen !

This is the new Black !

MAATADVIES

Onze maten van deze BIB short komen overeen met de meeste andere kleding. Heb jij meestal een Medium, dan zal dat bij deze short normaal ook zo zijn.

Tine, model hier is 1m 74 , 56 kg, waist 66cm en buste 90cm. Zij draagt in dagelijkse kledij maat 34/36 of S en ook hier maat S.

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

82% nylon en 18% spandex