Soortgelijke producten
Spirulysat®  Concentraat
Spirulysat®  Concentraat

ALGOSOURCE

Spirulysat® Concentraat

€5900
€29500/l

Vloeibaar spirulina extract

Kleur: BLAUW
Maat:
200ML
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door AlgoSource

Beschrijving

Spirulysat® Concentraat is een vloeibaar extract van Spirulina (Arthrospira platensis), dat heel rijk is aan fycocyanine (5000 mg/L) die ondersteuning biedt bij stress of tijdelijke vermoeidheid, bij de voorbereiding op een veeleisende sportinspanning of bij het herstel na een inspanning.

VOORDEEL VAN DE VLOEIBARE VORM
De vloeibare vorm zorgt voor een zeer hoge beschikbaarheid van de aanwezige moleculen en maakt dus een uitstekende opname ervan mogelijk.

DE KRACHT VAN FYCOCYANINE
Spirulysat® is een complex extract, bijzonder rijk aan polysachariden en fycocyanine. Fycocyanine is de energiemotor van Spirulina; het verleent Spirulysat® zijn volledig natuurlijke blauwe kleur. Het is een eiwit dat lichtenergie opvangt en omzet in biologische energie. De rode weerkaatsingen die in het licht verschijnen, zijn het bewijs van de biologische activiteit van het product.

DE KWALITEIT EN DE OORSPRONG VAN ONS PRODUCT ZIJN GEWAARBORGD
Zowel de teelt van Spirulina als de extractie van de actieve bestanddelen en het verpakken van de ampullen vinden plaats op onze sites in Bretagne.

RAADGEVINGEN BIJ GEBRUIK
• 1 ampul / dag, ‘s ochtends, puur of verdund in een glas water of vruchtensap.
Optimale duur van een Spirulysat® Concentraat-kuur: 30 dagen.
Meerdere malen per jaar te herhalen, zo vaak als nodig is.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Gezuiverd water, vloeibaar extract van Spirulina (Spirulina platensis), zuurteregelaar: appelzuur (E296 < 0,1%) SUIKERVRIJ

VOORRAADADVIES

Spirulysat® is gevoelig voor licht en warmte en moet daarom op een koele, droge en donkere plaats worden bewaard.

Voedingswaarde

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. • Lot en vervaldatum: zie zijkant van de doos.

Gebruikersbeoordelingen

Loading