Soortgelijke producten
Spirulysat Original - Vloeibaar spirulina extract
Spirulysat Original - Vloeibaar spirulina extract

ALGOSOURCE

Spirulysat Original - Vloeibaar spirulina extract

€2700
€13500/l

Vloeibaar spirulina extract

Kleur: BLAUW
Maat:
200ML
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door AlgoSource

Beschrijving

Spirulysat® Original is een vloeibaar extract van spirulina, getitreerd op 1000 mg/l fycocyanine. Dit waardevolle actieve bestanddeel wordt geëxtraheerd door middel van een gepatenteerd koud extractieproces op basis van water, waarbij alle biologische eigenschappen behouden blijven.
Voordeel van de vloeibare vorm
De vloeibare vorm zorgt voor een zeer hoge beschikbaarheid van de aanwezige moleculen en maakt dus een uitstekende opname ervan mogelijk.
De kracht van fycocyanine
Spirulysat® is een complex extract, bijzonder rijk aan polysachariden en fycocyanine. Fycocyanine is de energiemotor van spirulina; het verleent spirulysat® zijn volledig natuurlijke blauwe kleur. Het is een eiwit dat lichtenergie opvangt en omzet in biologische energie. De rode weerkaatsingen die in het licht verschijnen, zijn het bewijs van de biologische activiteit van het product.
De kwaliteit en de oorsprong van ons product zijn gewaarborgd
Zowel de teelt van spirulina als de extractie van de actieve bestanddelen en het verpakken van de ampullen vinden plaats op onze sites in bretagne.
Voedingssupplement
Spirulysat® is gevoelig voor licht en warmte en moet daarom op een koele, droge en donkere plaats worden bewaard.

Informatie mbt de gemiddelde voedingswaarde voor
2 ampullen
(dagelijkse aanbeveling)

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • AANTAL CAPSULES 20

Overige informatie

Samenstelling

Gezuiverd water, vloeibaar extract van spirulina (spirulina platensis), zuurteregelaar: appelzuur (e296 < 0,1%) Suikervrij

VOORRAADADVIES

Spirulysat® Original is gevoelig voor licht en warmte en moet daarom op een koele, droge en donkere plaats worden bewaard.

Voedingswaarde

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. • buiten bereik van jonge kinderen bewaren. • lot en vervaldatum: zie zijkant van de doos. Optimale duur van een spirulysat® original-kuur: 60 dagen. Meerdere malen per jaar te herhalen, zo vaak als nodig is.

Gebruikersbeoordelingen

Loading