Soortgelijke producten
Wandrek BenchK 221B
Wandrek BenchK 221B
Wandrek BenchK 221B

BENCHK

Wandrek BenchK 221B

€50500

wandrek

Kleur: ZWART / BRUIN
Levering aan huis of afhalen in de winkel
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Benchmark

Beschrijving

Gymnastiekladder vervaardigd in Polen in overeenstemming met de pan-Europese normen PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03 voor gymnastiektoestellen.
De Wall Bars BenchK 221B is een perfecte combinatie van twee materialen - metaal en hout - en hun beste eigenschappen. Het metalen frame zorgt voor een perfecte stabiliteit en een hoge duurzaamheid, terwijl de ovale beuken bars met een 30 x 40 mm profiel prettig aan voelen en zorgen voor een perfecte grip. Het hout is niet gelakt, maar met de hand geolied.
Deze muur bars werden ontworpen tot in het kleinste detail - de ankerbouten zien er luxueus uit, de BenchK 221B is niet alleen een stuk van fitnessapparatuur, maar ook een stijlvol meubelstuk. Bestemd voor thuis oefeningen, deze wall bars helpen om uw conditie te verbeteren, de spieren te versterken en het verbeteren van uw balans. De wall bar zijn voorzien van een ophangbaren pull-up bardie u toelaat om de rug spieren te trainen, en de rest van de bovenste helft van je lichaam.
Montage aan de wand is niet mogelijk aan een scheidingswand dunner dan 12 cm en aan een gipskartonwand. De beslissing en verantwoordelijkheid voor de wijze van installatie van de ladder ligt bij de klant.

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • BREEDTE 67 cm
  • MAX. DRAAGVERMOGEN <150 kg
  • HOOGTE 230 cm
  • LENGTE 67 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

Overige informatie

Samenstelling

Beukenhout en Metaal

Voedingswaarde

Kinderen en adolescenten tot 14 jaar mogen het apparaat gebruiken onder toezicht van een volwassene

Gebruikersbeoordelingen

Loading